koldaseray
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
arkadaşlar bir cevap verebilecekmisiniz@Abdullah Hacıgül Abi gigabyte ekran kartı gelince fiyat farkı olucak mı birde özelleştirme kısmında gözükür mü?
arkadaşlar bir cevap verebilecekmisiniz@Abdullah Hacıgül Abi gigabyte ekran kartı gelince fiyat farkı olucak mı birde özelleştirme kısmında gözükür mü?
Ryzen 5 5500 incelememi dikkatli izle zaten 5500 ortalamada 11400 kafasında bir işlemci, R5 5600 ise her ikisinden de bariz üstün.O işlemci net olmamış. Abdullah bey kendi videosunda bu işlemcileri baya gömmüştü. R5 5600 veya i5 11400f olmalıydı.
Benzin fiyatları artmış, araba kullanan düşünsün o zaman.ya milletin maaşını ben mi ödeyecegim kardeşim ne saçma bir düşünce yapısı
kral ben tıklıyorum 21k diyor yanlışlık mı var anlamadımsouthpaws a 600 TL zam geldi 15.6k idi en son ama hala ucuz
Birden arttı fiyat bende alacaktım öylece kaldım..kral ben tıklıyorum 21k diyor yanlışlık mı var anlamadım
PİYASADA DAHA UCUZA RTX 3060 SİSTEM YOKPİYASANIN EN F/P Denmişde alakası yok beyler yakından uzaktan
abicim cevap verebilirmisn acaba alamı düşünüyorum gigabyte ekran kartı gelince özelleştirme kısmına gelirmi bir de fiyat farkı olur muRyzen 5 5500 incelememi dikkatli izle zaten 5500 ortalamada 11400 kafasında bir işlemci, R5 5600 ise her ikisinden de bariz üstün.
cidden saçmalık bilerek yapılmış bir şey anlaşmalı bunlar hepBirden arttı fiyat bende alacaktım öylece kaldım..
Satacaklar kardeşim az sabırTüm satıcılar anlaşmış bize uygun, gerçekten de önceki dönemlerdeki gibi en iyi f/p sistem SAT MA YA CAK LAR.
Şimdi fiyat/performans olarak gayet güzel sadece ekran kartının kutusuzu 7200 zaten ama şahsi fikrim gidip almam. Kasa,psu ve işlemci içime sinmedi. Sana al diyen yok da diyebilirsiniz evet haklısınızGayet iş görür bir RTX3060 Hazır sistem !
(Kasayı tasarlayanlar önünü neden tam mesh yapmamakta inat ederler anlamıyorum. Bu ve Spec Delta gibileri... )
B550 olsaydı anakart iyi olurduSaygısızlık yapma çok paran varsa kalk git hayır kurumuna 1500 TL bağışla.
Sistem zaten benim sistemim değil yorumunun her yeri fiyasko.