rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
110 veriyoruz.Ben 24'lükten memnunum.
Yetmiyo mu sana? Kaç TL veriyorsun?
Yetmiyor ya biraz kalabalık kullanıyoruz.
110 veriyoruz.Ben 24'lükten memnunum.
Yetmiyo mu sana? Kaç TL veriyorsun?
pahalıymış110 veriyoruz.
Yetmiyor ya biraz kalabalık kullanıyoruz.
güzeldir ama alternatiflerine göre pahalıdırMilleni nasıldır?
Türknetten bu interneti nasıl 85 e alıyorsunuz bu ay taahütüm bitiyor millenicom 35/7 lik pakete geçicektim şimdi sizinki gördümdeAlıntıyı görüntüle
türknet 85 TL :d
fiber optik kablo altyapı ile gayet rahat alınıyor şuan tek sıkıntım modemimn yüke girince modem yüzünden internet 20 lere bile düşebiliyorTürknetten bu interneti nasıl 85 e alıyorsunuz bu ay taahütüm bitiyor millenicom 35/7 lik pakete geçicektim şimdi sizinki gördümde
nasıl 85 tleye alıcam ben bunu ? sitesinde böyle bir seçenk yoktafiber optik kablo altyapı ile gayet rahat alınıyor şuan tek sıkıntım modemimn yüke girince modem yüzünden internet 20 lere bile düşebiliyor
nasıl 85 tleye alıcam ben bunu ? sitesinde böyle bir seçenk yokta
alt yapım 81 destekliyor şuanaltyapı sorgulatıp altta çıkan sonucu atın bir paket önercek orayı atın hızınızda gözüksünİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
çıkan paket iyi değil bu paketleride çok bilmiyorum ben sadece fiberde kullandım büyük ihtimalle sizinki vdsl tam olarak öneri yapamıyacağımalt yapım 81 destekliyor şuan
Alıntıyı görüntüle
hoşTürksat Kablonet Ankara
Alıntıyı görüntüle