Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
nası yetiyor hocam ben 11 ila 13mbps arası indiriyorum saniyede siz tahminen 2.5 3 civarıGayet yetiyor.
millenicom vdslde kullanılır fiberde alternatif varken pahalıHazır VDSL'im var Millenicom geçemiyoruz ailem yüzünden.
Alıntıyı görüntüle
Millet 24 lü paketten kurtulmak istiyor ben 24 e gçeemk istiyorum vay
Fiber yokta şu an VDSL kullanıyoruz T.T hızları bu işte bir de 110 küsür TL'den aşağı fatura gelmiyor.millenicom vdslde kullanılır fiberde alternatif varken pahalı
50 den aşşası kötü geliyor banaMillet 24 lü paketten kurtulmak istiyor ben 24 e gçeemk istiyorum vay
50 altı yetersizdir .d
Evet, memnunum. En az 7 yıldır aboneleriyiz. İlk abone olduğumuz zamanlarda çok iyi değildi. Lakin şu an gayet iyi. 100mbps'lik pakete 100 ile 90 TL arası bir fiyat ödüyoruz sanırım. Ben pek bilmiyorum, babam bakıyor o tarz işlere. Ama genel olarak memnunum, kablolu bağlanıyorum. Kablosuz iken ping sorunları falan oluyordu. Kabloluya geçtim hiçbir sorun yaşamadım.kablonetten memnunmusun
Neden yetersiz olsun? Ben ping değerlerime bakarım. Saniyede 4mbs indirmede yetiyor. Valorantta 8-9 pingle oynuyorsam yetersiz değildir. (Yanlış anlaşılmasın kızmadım biraz sanki kızmışım gibi olmuş50 altı yetersizdir .d