Neler Yeni

Donanım Arşivi Sistemlerini Nasıl Buluyorsunuz?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Değerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler

sistem DA.jpg

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

alper2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
alp eren
Kendim topladığım sistem çok pahalıya geldi. Eğer parçaları almamış olsaydım. En son sistemi kaçırmazdım. Bir sorum olacak palit 1660ti önerirmisin. Yoksa 1660s almak mı daha iyidir. Teşekkürler şimdiden

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Değerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler

Alıntıyı görüntüle
Gayet güzel ve firmalar ile bize kazanç sağlayan anlaşmalar da bundan daha fazlasını istemek Türkiye kanunlarında suç 🤣

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
Çok kaliteli sistemler yapıyorsun abi durumları biliyorum fakat düşük bütçe sistem paylaşımı yaptın ne zaman nasıl olur merak içindeyim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Alıntıyı görüntüle
Fiyat-Performans güzel sistemler oluyor genellikle.
Yalnızca SSD ve KASA konusunda biraz daha kaliteli markalar tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sistem güzel olmuş.
Birkaç defa gördüm ki. Seçtiğiniz SSD'de hafızası %70 doluluk oranını geçince yazma hızı 40 mb'a kadar düşüyormuş.
O SSD'ler de sorun var herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom