Neler Yeni

Dövme yaptırıcam sizce pahalı mı?

Koray01

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhabalar bayadır dövme yaptırmak istiyordum bir model buldum bileği full kaplatırıcam dövmecim 30k dedi ben öğrenci olduğum için 20k ya indirdim sizce pahalı mı arkadaşlarım yaptırma diyor ama ben yaptırmak istiyorum?

Merhabalar bayadır dövme yaptırmak istiyordum bir model buldum bileği full kaplatırıcam dövmecim 30k dedi ben öğrenci olduğum için 20k ya indirdim sizce pahalı mı arkadaşlarım yaptırma diyor ama ben yaptırmak istiyorum?
Pahalı değil, aşırı pahalı
Pişman olacaksın zaten yaptırma

Allahtan indirim yapıyor ha, indirime bak bildiğin daşdaş geçiyor belki yapmaman içindir bilemiyorum

yukarıda arkadaşın dediği gibi pişman olucaksın boşver onun yerine 25k ya git sistem diz oyun oynarsın en azından,ekstra olarak gerçekten bana fahiş geldi fiyat

hocam o paraya bütün kolu kaplattırman lazım

Yaptırma hacı git bi direksiyon seti al o paraya doya doya eğlen

30k dan 10k indirim yapıyorsa gerçek fiyatı 15k filandır onun dışında 150bine kadar çıkıyor dövme fiyatları ederi de bu değil onun yerine yurt dışına çıkarsanız gezi için çok daha ucuza kaliteli dövme yaptırırsın hem de gezersin

resmi var mı kanka merak ettim, bir de başka dövmecilerden fiyat aldın mı?

yaşınız kaç bilmiyorum ama üniversite yüksek ihtimalle ama bence yaptırma hele başlangıçta bu kadar büyük bir şey ilerde pişman olursunuz

İleride değerini kaybedecek veya fazla değer kazanıp seni üzecek bir anlamı, hatta şu anda veya ileride hiçbir anlamı olmayan bir dövmeyse ileride kesinlikle pişman ettireceğini düşünüyorum. Ek olarak ileride ne meslek yapacaksın bilmiyorum ancak mülakatta dövmeden geçirmeyen meslekler oluyor. Eğer onlarla ilgilenmiyorsan iyi düşün kendin karar ver yaptır, kim ne diyebilir? Fiyat konusunda, tam güncel bir fiyat olmasa da birkaç ay önce abim komple kol kaplatmıştı ve 20.000 TL ödemişti. Sadece bilek 20.000 TL bana biraz fazla gibi geldi, başka yerlere de bak derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,189
Üyeler
173,327
Son üye
Vdtkrn
Geri