Düşük mbps ama düşük ping

Reaksiyon skoru
30
Turk telekom kullaniyorum steamde 1.5 mbps speedteste 1 - 2 mbps aliyorum ama online oyunlarda 15 20 arasi ping aliyorum nasil olabiliyor internetin asil performansi buysa mbps degeri neden düştü düzeltilebilir mi

Turk telekom kullaniyorum steamde 1.5 mbps speedteste 1 - 2 mbps aliyorum ama online oyunlarda 15 20 arasi ping aliyorum nasil olabiliyor internetin asil performansi buysa mbps degeri neden düştü düzeltilebilir mi
Ping, internet hızı ile bağlantılı değildir.

Bi internet saglayicisina gecerken ortalama kac ping alacagimizi hangi bilgiyle bilicezbo zaman
Tam bilgim olmasa da ping dediğimiz şey senin modemin ile olan bağlantının yakınlığı ile ilgili diye biliyorum. Wifi ile Ethernet kablosu bağlantısının sana verdiği ping değeri çok farklıdır mesela.

Bi internet saglayicisina gecerken ortalama kac ping alacagimizi hangi bilgiyle bilicezbo zaman
bilemeyiz.
firmanın kendisi, ara sunucuları falan hani hepsi etkiliyor.
steamde olan indirme 1.5mbps değil saniyede 1.5MB Olarak hesaplanır. Mbps MB'ı 8'e çarparak bulunur.
12Mbps kullanıyorsun ki büyük ihtimal 16mbps paketin var.

Cevaplarsanız sevinirim 24mbps internet paketim var son 2 gündür hız 2mbpse kadar düşüyor 720p video açamaz hale geldim sebebi nedir

Geri