Hasan_Enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
300 TL'ye mekanik klavye bulmuşsunuz hocam yapıştırın geçinKlavye ihtiyacım vardı ilk defa aliexpressden alacağım.Beklemeye veya almaya değer mi?
300 TL'ye mekanik klavye bulmuşsunuz hocam yapıştırın geçinKlavye ihtiyacım vardı ilk defa aliexpressden alacağım.Beklemeye veya almaya değer mi?
Z686 da indirimde sizce hangisi alınır? Beyaz renk daha çok hoşuma gidiyor300 TL'ye mekanik klavye bulmuşsunuz hocam yapıştırın geçin
valla hocam sabah z11 335 e çekmiştim ama rgb değilmiş. az önce iade talebi oluşturdum başka hesaptan 475 e z686 aldım. hem z686 rgb hemde yön tuşları vs var daha hoş bence. arada 150tl civarı fark var bence değer. ama bütçen yetmezse z11 de fena değil bu fiyata mükemmel.Z686 da indirimde sizce hangisi alınır? Beyaz renk daha çok hoşuma gidiyor
aliexpresste bu şekilde bir sürü garip garip markaların klavyeleri var aralarında en iyisi bumudur?Yeni hesapla satın alın.
![]()
E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuşları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
hangi satıcıdan aldınız bende şuan alacağımvalla hocam sabah z11 335 e çekmiştim ama rgb değilmiş. az önce iade talebi oluşturdum başka hesaptan 475 e z686 aldım. hem z686 rgb hemde yön tuşları vs var daha hoş bence. arada 150tl civarı fark var bence değer. ama bütçen yetmezse z11 de fena değil bu fiyata mükemmel.
Bu 686 bi bana mı 515'e geldi ya portekiz düzeninde full beyaz aldım papara dolandırdı bizivalla hocam sabah z11 335 e çekmiştim ama rgb değilmiş. az önce iade talebi oluşturdum başka hesaptan 475 e z686 aldım. hem z686 rgb hemde yön tuşları vs var daha hoş bence. arada 150tl civarı fark var bence değer. ama bütçen yetmezse z11 de fena değil bu fiyata mükemmel.
reddragon un kendi mağazası hocam. görürsünüz zatenhangi satıcıdan aldınız bende şuan alacağım
bilemiyorum hocam belki portekiz olan az daha pahalıdır.Bu 686 bi bana mı 515'e geldi ya portekiz düzeninde full beyaz aldım papara dolandırdı bizi
Umarım vergilerle bu fiyat olmuştur dolarla alalım çok girmesin dedik yinede girdireddragon un kendi mağazası hocam. görürsünüz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilemiyorum hocam belki portekiz olan az daha pahalıdır.
bir de dolarla alınca daha ucuza geliyordu galiba 40 50tl. ben yine unuttum dolarla almayı. sağlık olsun.
reddragon un kendi mağazası hocam. görürsünüz zaten
bilemiyorum hocam belki portekiz olan az daha pahalıdır.
Z11. Ak680'in keycapsleri siliniyordu diye hatırlıyorum. Z11'de huano switch vardı ama ak680'i hatırlayamadım.Z11 mi yoksa akko 680 mi daha iyi?
Z11. Ak680'in keycapsleri siliniyordu diye hatırlıyorum. Z11'de huano switch vardı ama ak680'i hatırlayamadım.
Ne renk aldiniz hocam?valla hocam sabah z11 335 e çekmiştim ama rgb değilmiş. az önce iade talebi oluşturdum başka hesaptan 475 e z686 aldım. hem z686 rgb hemde yön tuşları vs var daha hoş bence. arada 150tl civarı fark var bence değer. ama bütçen yetmezse z11 de fena değil bu fiyata mükemmel.