Eczane açmak istiyorum bana ortalama ne kadar kazandırır ?

CheckMateMaster

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Şu an 9. sınıfım sayısal okuyup 35 bine girmek istiyorum. Eczane açtıktan sonra ne kadar kazandırır ? yada okuması mantıklımı

Eczaneler devlet desteği alıyorlar diye biliyorum.

Kazanacağın para tamamen açacağın eczanenin lokasyonuna bağlı ve istediğin her ilde veya ilçede eczane açamıyorsun, her ilin ve ilçenin belirli bir eczane kontenjanı var ve yeni bir eczane açabilmek için mevcut bir eczaneyi devralman gerekiyor.

Kazanacağın para tamamen açacağın eczanenin lokasyonuna bağlı ve istediğin her ilde veya ilçede eczane açamıyorsun, her ilin ve ilçenin belirli bir eczane kontenjanı var ve yeni bir eczane açabilmek için mevcut bir eczaneyi devralman gerekiyor.
çok teşekkürler

hocam biraz açıklarmısınız
Şöyleki mahallemde bir sağlık ocağı ama on tane yanyana eczane var.Kaldı ki şehir merkezine yakın.Mantar gibi çok eczane.Durmadan ilaç satışı yapsa kirayı,elemanı vs. anca çıkarır.Kesin bir bilgim yok ama hibe vs. devlet desteği olmadan ayakta durmaları zor yani.

Şöyleki mahallemde bir sağlık ocağı ama on tane yanyana eczane var.Kaldı ki şehir merkezine yakın.Mantar gibi çok eczane.Durmadan ilaç satışı yapsa kirayı,elemanı vs. anca çıkarır.Kesin bir bilgim yok ama hibe vs. devlet desteği olmadan ayakta durmaları zor yani.
teşekkürler yanıtınız için

Devletten böyle bir destek yok, devletin tek desteği senin en büyük müşterin olması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri