CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
Şu an 9. sınıfım sayısal okuyup 35 bine girmek istiyorum. Eczane açtıktan sonra ne kadar kazandırır ? yada okuması mantıklımı
hocam biraz açıklarmısınızEczaneler devlet desteği alıyorlar diye biliyorum.
Dostum onunde eczaneyi acmak icin 10 yil var ne parasi? Sosyalles lise caginin guzelliklerini yasa daha yasin nehocam biraz açıklarmısınız
geleceğimi şimdiden belirlemek istiyorum dostumDostum onunde eczaneyi acmak icin 10 yil var ne parasi? Sosyalles lise caginin guzelliklerini yasa daha yasin ne
çok teşekkürlerKazanacağın para tamamen açacağın eczanenin lokasyonuna bağlı ve istediğin her ilde veya ilçede eczane açamıyorsun, her ilin ve ilçenin belirli bir eczane kontenjanı var ve yeni bir eczane açabilmek için mevcut bir eczaneyi devralman gerekiyor.
Şöyleki mahallemde bir sağlık ocağı ama on tane yanyana eczane var.Kaldı ki şehir merkezine yakın.Mantar gibi çok eczane.Durmadan ilaç satışı yapsa kirayı,elemanı vs. anca çıkarır.Kesin bir bilgim yok ama hibe vs. devlet desteği olmadan ayakta durmaları zor yani.hocam biraz açıklarmısınız
teşekkürler yanıtınız içinŞöyleki mahallemde bir sağlık ocağı ama on tane yanyana eczane var.Kaldı ki şehir merkezine yakın.Mantar gibi çok eczane.Durmadan ilaç satışı yapsa kirayı,elemanı vs. anca çıkarır.Kesin bir bilgim yok ama hibe vs. devlet desteği olmadan ayakta durmaları zor yani.
Devletten böyle bir destek yok, devletin tek desteği senin en büyük müşterin olmasıŞöyleki mahallemde bir sağlık ocağı ama on tane yanyana eczane var.Kaldı ki şehir merkezine yakın.Mantar gibi çok eczane.Durmadan ilaç satışı yapsa kirayı,elemanı vs. anca çıkarır.Kesin bir bilgim yok ama hibe vs. devlet desteği olmadan ayakta durmaları zor yani.
vay beyerine göre değişir, aylık 100b eline kalıyor bir tanıdığımın
çok değil ki, Çiğköfteci açsan daha fazla bile kazanabilirsinvay be