Neler Yeni

Egea 7 inch android ekran sorun

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Egea cross
Arabayı bayiden çıkaralı 1 hafta oldu üzerinde 7 inch android bir ekranla geldi. Ama ekranın hiçbişeyi doğru düzgün çalışmıyor zaten menüsü falan bir garip hani şey gibi sanayiden alınıp sonradan taktırılan dandik çin malı ekranlar gibi ekran açılırken falan zaten Fiat falan yazmıyor dtech diye ekranın markası yazıyor . Bluetooth desen doğru düzgün bağlanmıyor telefon bağlanıyor ekran görmüyor bir şekilde bağlandık direksiyon üzerinden ses açınca radyoya geçiyor bir anda. Daha düzgün kaliteli gözüken bir Tema falan koyayım diyom temalar diye bir şey var girince ücretli diyor. Ekstra 7 8 k verip Geri görüş kamerası taktirdik o ekranda çıkması gereken çizgiler bazen çıkıyor bazen çıkmıyor çıksa bile direksiyonu çevirince dönmüyor. Menüsünün yarisi ingilizce yarısı Türkçe
Yani garip anlamadım ikinci el almış olsak arabayı sonradan taktırmışlar derim. Acaba yazılımsal bir problem mi güncelleme falan mı yapmak gerekiyor yoksa herkesde öyle mi

Son düzenleme:

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Evren avcı
kardeşim sizinkinde başka bir ekran takılı olmasın. fotoğraf at hemen.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
aldığın bayiye götür hocam. İncelesinler. Fiat'ın kendi bayisinden mi aldınız?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
bayi bir görsün hocam. Dediğin gibi yazılımlık bir durum ise, güncellerler. Ama her halükarda hazırlıklı ol, kanıt topla. Ola ki sana yardımcı olamadılar. Aldığın araba sıfır değil. Belli olmaz, geçen birilerine önü 2013, arkası 2015 kasa arabayı 2014 diye satmışlar. Her şey olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bayi bir görsün hocam. Dediğin gibi yazılımlık bir durum ise, güncellerler. Ama her halükarda hazırlıklı ol, kanıt topla. Ola ki sana yardımcı olamadılar. Aldığın araba sıfır değil. Belli olmaz, geçen birilerine önü 2013, arkası 2015 kasa arabayı 2014 diye satmışlar. Her şey olabilir.
Telefonda konuşurken yazdım bir yandan, bozuklukları gideriyim:
*Aldığın araba sıfır olmayabilir belli olmaz.

**Toplama arabayı satan yer fiat değil, galeriydi sanırsam.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Telefonda konuşurken yazdım bir yandan, bozuklukları gideriyim:
*Aldığın araba sıfır olmayabilir belli olmaz.

**Toplama arabayı satan yer fiat değil, galeriydi sanırsam.
Hocam sıfır poşetleri bile üstündeydi.

Sanırım sorunu çözdüm. Araba normalde en boş paket orijinal ekranı böyle değilmiş Bayi bize navigasyon paketi diye bir şey sattı zorunlu, büyük ihtimal Fiat'ın değilde bayinin kendi oluşturduğu paket Fiat'ın sitesinde öyle bişey bulamadım sonra babamdan öğrendim ki aracın yanında orijinal ekranını da vermişler. Bayinin verdiği ekran tamam daha büyük navigasyon var içinde android olduğu için içine YouTube yükleyip geçen gün voleybol final maçını izledik yolda ama sorunlar yukarda belirttiğim gibi sorunları var

Top Bottom