Neler Yeni

Ehliyet kursu kaydı iptal edilebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
kerem aydınalp
Merhaba bu sabah A1 ehliyet için kayıt oldum (12:37) fakat iş saatlerime uymadığı için iptal ettirmem gerekiyor. Kursa ulaştım (16:00) yetkili kişi olmadığı için yarın gelmemi söylediler, velim ile gidip diğer velimin onay vermediğini söylesek iptal edilip param iade edilir mi? Elimde ödeme makbuzu mevcut.

xTURANN

80+ Silver
Teorik derslere katılman çokta zorunlu değil, bilgin sıfırsa bi kaç tabela öğrenirsin, yazılıda işine yarar o kadar.

Direksiyon dersleri için endişe ediyorum dersen, sana uygun saatlerde yapıyorlar. Kursuna bağlı olarak saat 18:00'dan sonra ders vermeyebilirler orası ayrı.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
Merhaba bu sabah A1 ehliyet için kayıt oldum (12:37) fakat iş saatlerime uymadığı için iptal ettirmem gerekiyor. Kursa ulaştım (16:00) yetkili kişi olmadığı için yarın gelmemi söylediler, velim ile gidip diğer velimin onay vermediğini söylesek iptal edilip param iade edilir mi? Elimde ödeme makbuzu mevcut.
Niye yalan ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
kerem aydınalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iptal etmem gerekiyor çünkü böyle dersem kabul edeceklerini sanmıyorum sınavdan kalıp üstüne 10 binlik olmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teorik derslere katılman çokta zorunlu değil, bilgin sıfırsa bi kaç tabela öğrenirsin, yazılıda işine yarar o kadar.

Direksiyon dersleri için endişe ediyorum dersen, sana uygun saatlerde yapıyorlar. Kursuna bağlı olarak saat 18:00'dan sonra ders vermeyebilirler orası ayrı.
Hocam onuda düşündüm ama sınavın zor olacağını düşünüyorum endişeliyim bu konuda biraz açıkcası...

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
kerem aydınalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılı mı yoksa direksiyon sınavı mı ?
Direksiyon sınavından kalmam büyük ihtimal deneyimim var hocam fakat heyecan ne yapar bilmiyorum. korktuğum yazılı sınav devletin yaptığı.

xTURANN

80+ Silver
Direksiyon sınavından kalmam büyük ihtimal deneyimim var hocam fakat heyecan ne yapar bilmiyorum. korktuğum yazılı sınav devletin yaptığı.
Korktuğun kadar zor değil, A1'in yazılısı farklı mı bilmiyorum ama yaparsın. Rahat ol. Sınavdan 1 - 2 saat önce bi tane deneme çöz veya 1 gün önce, ertesi gün 70'in üstünde alırsın. Ben sağlık sorularından yanlış bilmiyorsam 1 doğru yapmıştım galiba yine de geçtim.

hamzaersoy

80+ Bronze
50 soruda hiçbir şey bilmesen 30 yaparsın zaten 35 üstü geçiyor 3-5 tane çıkmış soru testi çöz geçersin ama iptal etmek onların vicdanına kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
kerem aydınalp
Teşekkürler hocalarım, yarın net bilgi alıp devam edicem orda iptal edip işyerime yakın bir yerde yapıcam o zaman durumu haber ederim iptal yok derlersede artık sınavı evden çalışıp geçmeye çalışcam saolun.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Teorik sınavda kafanı yorma çıkmış soru çöz geçersin daha dün teorik sınava girdim 42/8 gibi bir sonuçla geçtim 50 sorudan
bugün direksiyon hocasıyla konuştum saatini ayarlarız dedi ancak dersler 6 ya kadar dedi ona göre sabah 9-10'a ders koyucaktır bana mesela sonraki haftadan itibaren.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
kerem aydınalp
Teorik sınavda kafanı yorma çıkmış soru çöz geçersin daha dün teorik sınava girdim 42/8 gibi bir sonuçla geçtim 50 sorudan
bugün direksiyon hocasıyla konuştum saatini ayarlarız dedi ancak dersler 6 ya kadar dedi ona göre sabah 9-10'a ders koyucaktır bana mesela sonraki haftadan itibaren.
Hocam sabah 9-10 olsa işime gelir 11-11 çalışıyorum. sabahları sadece direksiyon dersleri var dediler 18.00-20.00 arası teorik dersler var dediler. önceden babam ehliyet alırken (b sınıfı) teorik derslere girmiştim ve deneme sınavlaırnda ondan iyi not almıştım ama heyecan yaptım birazda emin değilim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam sabah 9-10 olsa işime gelir 11-11 çalışıyorum. sabahları sadece direksiyon dersleri var dediler 18.00-20.00 arası teorik dersler var dediler. önceden babam ehliyet alırken (b sınıfı) teorik derslere girmiştim ve deneme sınavlaırnda ondan iyi not almıştım ama heyecan yaptım birazda emin değilim.
kurs ile iyice görüş onu derim hemen vazgeçmektense motorun varsa ehliyetsiz yakalanmak kurs+harçlardan vs daha pahalı.

Top Bottom