Ekran kartı bakımı yaparlar mı?

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
759
Hepinize iyi günler arkadaşlar ekran kartım neredeyse 2 yıllık olucak ve garantisi biticek garantisi bitmeden bı bakım yaptırayım diyorum ama bakım garantiye giriyor mu vatandan almıştım gidip vatana versem bakım yaparlar mı ped termal falan ve kaç gün sürer şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim.

Laptoplara bakım yapıyorlardı ama ekran kartına yaparlar mı bilemedim hocam. Yakında vatan mağzası varsa gidip sorun direk yada telefonla müşteri hizmetlerini arayıp sorun bir.

garanti kapsamında yapmıyorlar diye biliyorum belki ücretli yaparlar

Laptoplara bakım yapıyorlardı ama ekran kartına yaparlar mı bilemedim hocam. Yakında vatan mağzası varsa gidip sorun direk yada telefonla müşteri hizmetlerini arayıp sorun bir.
Ekran kartına 2 yılda herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok,
Custom sıvı sogutma kullanmış biri olarak söyleyeyim.
İleride termal degişimini sizde yaparsınız zor birsey degil.
11 yıldır aynı ekran kartı kullanıyorum, 5. Senede termal degiştirdim, mofsetlere ped koydum sadece.
Termal nacun bile iyi seviyedeydi.

Hepinize iyi günler arkadaşlar ekran kartım neredeyse 2 yıllık olucak ve garantisi biticek garantisi bitmeden bı bakım yaptırayım diyorum ama bakım garantiye giriyor mu vatandan almıştım gidip vatana versem bakım yaparlar mı ped termal falan ve kaç gün sürer şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim.
Asus markaysa kendin yap kartın daha kötü halde alırsın yoksa büyük ihtimalle

Evet ekran kartına 2 yılda termal macun bakımı yapmak erken sayılabilir. Özellikle termal padler için. Fabrika çıkışı termal macun genelde 4-5 yılda ancak özelliğini kaybetmeye başlıyor. Tabi mining gibi kullanımı fazla kartlar hariç

hocam kartın yeni sayılır bence bakım yaptırmana gerek yok çok yaptırmak istiyorsan kendin dikkatlice yapmaya çalış videolarda nasıl yapılıyor ona bak ekran kartı için macun önerim bu en çok satış yapan yer bu satıcıydı ben urunu aldım uzun süreli kullanımda ilk aldınğı gibi sorunsuz kullanılabiliyor boyutlarına dikkat ederek almakta fayda var alıcak oluranız en küçük olanı almamaya dikkat et

hocam kartın yeni sayılır bence bakım yaptırmana gerek yok çok yaptırmak istiyorsan kendin dikkatlice yapmaya çalış videolarda nasıl yapılıyor ona bak ekran kartı için macun önerim bu en çok satış yapan yer bu satıcıydı ben urunu aldım uzun süreli kullanımda ilk aldınğı gibi sorunsuz kullanılabiliyor boyutlarına dikkat ederek almakta fayda var alıcak oluranız en küçük olanı almamaya dikkat et
Garantisi bitmeden ücretsiz yaptırayım diye yaptiricaktim

Garantisi bitmeden ücretsiz yaptırayım diye yaptiricaktim
hocam artık servis olsa bile güvenmeyin kimseye sağlam ürününüzü kırık şekilde alabilirsiniz daha garantisi varsa bekleyin zaten kart yeni sayılır eğer ki sıcaklıklar çok kötüyse servise vermeden önce sağlam oluğunu belgeleyin örneğin vatana gittiğiizde ürün servise gitmeden önce ürünün görüntülerini alıp belgeliyor şahsen ben servislere güvenmiyorum ürün çalışmayacak şekildeyse son çare servise verilebilir böyle düşünüyorum
asus için bunlar var
1748525371335.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,027
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri