kasarreiss
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
şuanda 4070 ti super almayı düşünüyorum 36kya almalı mıyım yoksa 5070 beklemelimiyim
ben olsam alırdım 4070tisuper güzel kart 5070ti ile fark neredeyse yok görmüşsündür zaten.şuanda 4070 ti super almayı düşünüyorum 36kya almalı mıyım yoksa 5070 beklemelimiyim
5000 bekle 3x fps özelliği bazı oyunlarda o kadar işine yarıyacak kişuanda 4070 ti super almayı düşünüyorum 36kya almalı mıyım yoksa 5070 beklemelimiyim
Şuanda bence sıfır olarak en mantıklı seçenek bu f/p olarak.peki rx7900xt alırsam ?
oyun amaçlı alabilirsin ama ben 9070 beklerdim yerinde olsam. fiyatına ve Rt performansına bi göz gezdir.peki rx7900xt alırsam ?
Hocam bu ekran kartı fiyatlarını gördükten sonra ucuz çıkacağını sanmıyorum.oyun amaçlı alabilirsin ama ben 9070 beklerdim yerinde olsam. fiyatına ve Rt performansına bi göz gezdir.
fiyatı 28k şuanda benim limitim 30k olduğu için onu alamam diye düşünüyorumoyun amaçlı alabilirsin ama ben 9070 beklerdim yerinde olsam. fiyatına ve Rt performansına bi göz gezdir.
o zaman al 7900xt hocam fsr4 gelicek büyük ihtimalle sadece RT konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin oda problem olmaz diye düşünüyorum.fiyatı 28k şuanda benim limitim 30k olduğu için onu alamam diye düşünüyorum
maliyetine verirler bak görHocam bu ekran kartı fiyatlarını gördükten sonra ucuz çıkacağını sanmıyorum.
o ne oluyor benim ilk sistemim olucak o kadar bilgim yoko zaman al 7900xt hocam fsr4 gelicek büyük ihtimalle sadece RT konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin oda problem olmaz diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
maliyetine verirler bak görmfg ile kafayı bozdu millet yine de pahalı olur kartlar güçlü çünkü.
dlss gibi teknoloji fsr4 güzel yani iyi bişeyo ne oluyor benim ilk sistemim olucak o kadar bilgim yok