- Reaksiyon skoru
- 1
Zotac 3060ti var termal macunu ve pedlerini değiştirmek istiyorum önerileri olan var mı fiyat performans olursa iyi olur
MX6 işini fazlasıyla görecektir.Zotac 3060ti var termal macunu ve pedlerini değiştirmek istiyorum önerileri olan var mı fiyat performans olursa iyi olur
Buna gerek oyk mx6 albana bunu önerdilerde hangisi daha iyi mx6 mı https://www.hepsiburada.com/thermal...li-termal-macun-p-HBV00000YI0ZS?magaza=QTech3 bu mu
Tamamdır teşekkürler termal pedleri değiştirmeme gerek var mı bazıları termal macunu değiştirsen yeter diyorBuna gerek oyk mx6 al
Tamamdır teşekkürler termal pedleri değiştirmeme gerek var mı bazıları termal macunu değiştirsen yeter diyor
Normal evde kullanılmış kart fazla ısınıyor artık macun değiştirsem yeter o zamanMining de parça pinçik olmadıysa padleri değiştirmene gerek yok.
Normal evde kullanılmış kart fazla ısınıyor artık macun değiştirsem yeter o zaman
Macun değiştirmen yeterli. Eski seri kartlar gibi çok ısınan bir ürün değil zaten. Açtığında bak pede dokun kupkuru ise onuda değiştir.Normal evde kullanılmış kart fazla ısınıyor artık macun değiştirsem yeter o zaman
o zaman ped de sipariş vereyim kuruysa değiştiririm kuru değilse kalır bozulmas felan herhaldeMacun değiştirmen yeterli. Eski seri kartlar gibi çok ısınan bir ürün değil zaten. Açtığında bak pede dokun kupkuru ise onuda değiştir.
mx6 termal macun linki atar mısın bakıyorum yorumların hepsi sahte ürün diyor orjinal satan bir yer biliyor musun rica etsem atar mısınMacun değiştirmen yeterli. Eski seri kartlar gibi çok ısınan bir ürün değil zaten. Açtığında bak pede dokun kupkuru ise onuda deği
Kankam 3060 cok eski bi kart değil. Bu peder hemen kuruyacak ürünler değil. Aşırı ısınma yoksa kurumamistir peder.o zaman ped de sipariş vereyim kuruysa değiştiririm kuru değilse kalır bozulmas felan herhalde
Post automatically merged:
mx6 termal macun linki atar mısın bakıyorum yorumların hepsi sahte ürün diyor orjinal satan bir yer biliyor musun rica etsem atar mısın
Teknobiyotik üzerinden alabilirsin.o zaman ped de sipariş vereyim kuruysa değiştiririm kuru değilse kalır bozulmas felan herhalde
Post automatically merged:
mx6 termal macun linki atar mısın bakıyorum yorumların hepsi sahte ürün diyor orjinal satan bir yer biliyor musun rica etsem atar mısın
83 dereceye çıkıyor rdr 2 oynarken 80 ila 83 arası gidiyor buda normal değil hatta baya yüksek normalde 70 75 olması lazımNeden değiştirmek istiyorsun ? Değişim hiç ve ya az olacak değmez yani. Çok kaliteli macunla değişmelisin ki fark memnun etsin. Ped konusunda da aynı onlar zaten kaliteli koyuyorlar.
80 derece altındaysa neden elleyesin ki uğraşacaksın para harcayacaksın değişimden de memnun kalmayacaksın.
Çok ısınıyor dediğin şey kişiden kişiye göre değişir. Benim kart 86 dereceyi görüyor. Ben buna ısınıyor derim. Çok ısınıyor tabiri yanlış olur. Senin kart çok büyük ihtimalle 80 altında sende normalin işte biraz üzerinde dersin. Bunun için macun mu değişilir ?