Neler Yeni

Yardım Ekran kartım 92 derece oluyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
çok ilginç bişe oldu oyunu kapattım 92 dereceye çıkıyor diye 15 dakka geçti şimdi tekrar girdim ekran kartı 60 derece işlemci 53 düzeldi

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Hocam ekimin başındada sistem aldim itopyadan bir sıkıntım yok çok şükür ama şu kasaya bakma işinden pek anlamıyorum hani temizliktir termal macundur falan. Benim kasa için dikkat etmem gerekenler sadece fan temizliği termal macun mu ayrı şeyleri var mı
Ve termal macun denilen şeyin yenileme zamanini nerden anlayacağım veya fan temizlik zamanını ? Ben şimdi macun iyi mi kötümü bilmiyorum kalite bakımından yani, ne kadar zaman sonra macunu yenilemem gerekli

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara
Hocam ekimin başındada sistem aldim itopyadan bir sıkıntım yok çok şükür ama şu kasaya bakma işinden pek anlamıyorum hani temizliktir termal macundur falan. Benim kasa için dikkat etmem gerekenler sadece fan temizliği termal macun mu ayrı şeyleri var mı
Hocam Garantisi varsa temizliği itopyada yaptırabilirsiniz diye biliyorum. Termal macun 1 2 yilda Bir kez değiştirlmesi gerekir ama önerim itopyaya götürüp temizliği orda yaptırmaktır iyi akşamlar :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok ilginç bişe oldu oyunu kapattım 92 dereceye çıkıyor diye 15 dakka geçti şimdi tekrar girdim ekran kartı 60 derece işlemci 53 düzeldi
Iyi mutlu oldum Sizin adınıza iyi akşamlar iyi oyunlar :).

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Hocam Garantisi varsa temizliği itopyada yaptırabilirsiniz diye biliyorum. Termal macun 1 2 yilda Bir kez değiştirlmesi gerekir ama önerim itopyaya götürüp temizliği orda yaptırmaktır iyi akşamlar :).
İtopyadan internet uzerinden aldim. Götüremem ki kendim 😂😂

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
İtopyadan internet uzerinden aldim. Götüremem ki kendim 😂😂
Macun 1 2 senede orasini biliyorumda işte mesela nerden anlayabilirim macunu yenileyecegimi. Mesela islemcim 50 dereceyse bir sure sonra 70 80 olursa mi degismem gerekecek

Hocam sosyal Medya hesabınız varmı Size ordan anlatayım Bu konu üzerinden zor oluyor
Maalesef yok. Zaten baska sekilde bir yerde hallederim bu işlemi ben sadece bilgi sahibi olmak icin soruyorum hocam

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara
Macun 1 2 senede orasini biliyorumda işte mesela nerden anlayabilirim macunu yenileyecegimi. Mesela islemcim 50 dereceyse bir sure sonra 70 80 olursa mi degismem gerekecek

Maalesef yok. Zaten baska sekilde bir yerde hallederim bu işlemi ben sadece bilgi sahibi olmak icin soruyorum hocam
Hocam özet geçeyim termal macun her 1 2 yılda Performans düşüşüne + ısı değerlerine göre yenilenir ve bilgi sahibi değilseniz Önerim güvenilir Bir bilgisayarcıya götürmek. Kasanız tozlandığında camını açıp temizleyin ve Bu yeterdir zaten Hocam Iyi akşamlar dilerim :).

Hocam o Size bağlı googledan araştırın derim kaç dereceden Sonra yenilemeniz gerektigini bazi islemcilere göre değişiyor.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Hocam özet geçeyim termal macun her 1 2 yılda Performans düşüşüne + ısı değerlerine göre yenilenir ve bilgi sahibi değilseniz Önerim güvenilir Bir bilgisayarcıya götürmek. Kasanız tozlandığında camını açıp temizleyin ve Bu yeterdir zaten Hocam Iyi akşamlar dilerim :).

Hocam o Size bağlı googledan araştırın derim kaç dereceden Sonra yenilemeniz gerektigini bazi islemcilere göre değişiyor.
Tamamdir sagolun iyi geceler.

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem

işlemci normalde aldığın derecenin üstünde olmaya başlayınca değiştirmen gerekiyor dediğin gibi ARCTIC MX-4 termal macun en çok kullanılan termal macun bunu alırsın işlemcinin üstüne bir bezelye kadar dökersin sonra fanı takınca o zaten yayılıyo istiyorsan bi fırça yardımıyla işlemciyede yayabilirsin ben sıktım bıraktım sadece.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
işlemci normalde aldığın derecenin üstünde olmaya başlayınca değiştirmen gerekiyor dediğin gibi ARCTIC MX-4 termal macun en çok kullanılan termal macun bunu alırsın işlemcinin üstüne bir bezelye kadar dökersin sonra fanı takınca o zaten yayılıyo istiyorsan bi fırça yardımıyla işlemciyede yayabilirsin ben sıktım bıraktım sadece.
Eyvallah. Şimdi sabah 5 ve klavye avındayım aklımda bir tane var emin değilim alayım mı tek eksiğim klavye oldu sistemde 😂

winzoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mert bayın
Dostum ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun?

Hotspot ise sıcaklıkların normal diyorum. Diğer sıcaklık değeri ise 92 derece yüksek diyorum. Fotoğraf at ona göre bakalım diyorum. Hala ne yapmam lazım diye soruyorsun
ben okuryorken sinir krizi geçirdim fotoğraf atmamakta neden ısrarcı ? madem söyleneni yapmayacak insanlar neden yardım adı altında konu açar ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom