Neler Yeni

Ekran kartım eriyecek yardım🔥80°C🔥

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yasuo Mehmet
Hocam elimden geldiğince temizledim macun değişimi yapmadım çünkü tekrardan satacağım için üzerindeki sökmek istemedim faydası olur diyorsanız macunu yenileyebilirim.
Etiketi mi sökmek istemedin? Hot spot kaç derece oluyor? Nvida app ile maksimum gücü bir tık düşürebilirsin. Performans düşer ama sıcaklıkta azalır.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Öyle hocam adam rendercıydı video reklam işleriyle uğraştığını söylemişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun çözüldü sayılır kart kendi fanını default ayarında çok kısık çalıştırıyormuş elle biraz arttırdım altıda 3 fan daha alana kadar yanımda süpürge gibi çalışmaya devam edicek. Herkese verdiği değerli bilgiler için teşekkür ederim.
bendeki de aynı çünkü sıfır kart ama yükte de olsa sessiz çalışacam diye yanıyor elle fulledimmi de jet motoru gibi ses çıkarıyo kulaklıktan gelmediği için dert etmiyom ama ben

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Yunus Şahin
Alta fan ekleyebilirsin.
Undervolt yapabilirsin.
Fan ayarı yapabilirsin.
Macun bakımı yapabilirsin.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Eriyecek :ROFLMAO::ROFLMAO: Erimez merak etme thermal thorttle'a girer en kötü kapatır kendini.

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Çiloğlu
Etiketi mi sökmek istemedin? Hot spot kaç derece oluyor? Nvida app ile maksimum gücü bir tık düşürebilirsin. Performans düşer ama sıcaklıkta azalır.
Hocam vidalardan birinde ufak bi sticker var ya ondan bahsediyordum.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Ali
Dostlar Merhabalar, Ekran kartım God of War Ragnarök oyununda 80 dereceleri görüyor.
Ben mi yanlış kullanıyorum kasam mı havasız kalıyor anlamış değilim millet ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor diye övünüyor ben 75 olsa mutlu oluyorum.
kasanın alt kısmına 3 fan daha taktığımda düzelir mi?
GOW Ragnarök ayarları: Ultra/1080p
Ekran kartı: Aorus 3070 Ti / 2.el aldım temizledim

Kasa görseli:Alıntıyı görüntüle
Benim sapphire rx 6600 95 derece görüyor sakin ol hocam

Ben benim rx 6600'e macun sürüldüğünü dün kasamın çok kalitesiz hava akışının 0 olduğunu geçen öğrendim içerde alev atıyor ekran kartım.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yusufcan Koçkaya
Dostlar Merhabalar, Ekran kartım God of War Ragnarök oyununda 80 dereceleri görüyor.
Ben mi yanlış kullanıyorum kasam mı havasız kalıyor anlamış değilim millet ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor diye övünüyor ben 75 olsa mutlu oluyorum.

normal mi bilmiyorum ama başlık ilgi çekici olmuş

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu

Abi 80 derece normal diye biliyorum
Ve 83 dereceden sonrasi sıkıntılı
Bende senin gibi endişelenmiştim bende foruma sordum internetten baktım 80 derece normal kabul ediliyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,808
İsim
Oğuz
Windforce serisine sövenler bu sıcaklıklara niye normal diyor anlamadım

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Enes Budak

Hocam bende gigabyte 4060 OC version var , 1 saat oyun oynadıktan sonra 83'lerde halay çekiyor, bence takmayın 3079ti daha güçlü bir kart , bence normal.

Değerler normal değil hocam bence de. Benim 3060'a 2k'da full yüklendiğim zaman 65'i anca görüyor kasam sizin kadar ferah değil.
Hocam 3060 ekran kartı ile hangi oyuna 2k giriyorsunuz, benim ekran kartı 4060 1080p ultra oyunlarda (yüksek oyunlar) 70-75'lerde takılıyor.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yasuo Mehmet
Hocam vidalardan birinde ufak bi sticker var ya ondan bahsediyordum.
Anladım hocam. Alırken birçok kişi içi açılmamış ekran kartı tercih ediyor. Yakın zamanda satmak istiyorsan fan hızını yükseltmek veya Nvidia app ile güç tüketimi düşürebilirsin. Güç tüketimi biraz performans düşürecektir. Undervolt işlerinden anlıyorsan undervolt yapabilirsin. Bu sayede performans düşmez.

Benim sapphire rx 6600 95 derece görüyor sakin ol hocam

Ben benim rx 6600'e macun sürüldüğünü dün kasamın çok kalitesiz hava akışının 0 olduğunu geçen öğrendim içerde alev atıyor ekran kartım.
RX 6600 ile nasıl 95 derece alıyorsun? Pulse belki RX 6600 arasında en kötü soğutmaya sahip ama 95 derece olmaması lazım. Kasan kötü olsa bile olsa olsa 80 derece olsun.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Ali
Anladım hocam. Alırken birçok kişi içi açılmamış ekran kartı tercih ediyor. Yakın zamanda satmak istiyorsan fan hızını yükseltmek veya Nvidia app ile güç tüketimi düşürebilirsin. Güç tüketimi biraz performans düşürecektir. Undervolt işlerinden anlıyorsan undervolt yapabilirsin. Bu sayede performans düşmez.

RX 6600 ile nasıl 95 derece alıyorsun? Pulse belki RX 6600 arasında en kötü soğutmaya sahip ama 95 derece olmaması lazım. Kasan kötü olsa bile olsa olsa 80 derece olsun.
Termal macun falan sürülüyomuş bilmiyodum kasam da kötü olunca işte leş gibi değerler alıyorum

Top Bottom