Ekranın göz kırpması

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar monitörüm,sitelerde aktif dolaşırken göz kırpıyor sanki f5 le yenilemişim gibi ancak sabit bir işlem yaparken oyun oynarken veya film izlerken bu sorun yaşanmıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı?? nasıl çözebilirim?

Aynı sistem sadece benim işlemci 3500x aynı sorun bende de var. Birebir aynı. Yarın farklı bir monitör ve kasa ile deneyeceğim. Sende farklı bir monitör olmasına rağmen aynı sorun olduğunu göz önüne alırsak sanırım sorun sistemde veya kabloda olabilir.

ben farklı monitörle denedim hocam farklı kabloylada denedim aynı sorun oluyor o zaman bu işlemci serisinde bi problem olabilir diye düşünüyorum

Dediklerine bakılırsa sistemle alakalı bir sorun. Bende baze oyun içinde de yapıyor ver ciddi anlamda canımı sıkıyor. GTA 5'te de biraz oynadıktan sonra darboğaz yaşıyorum. Bu işlemci ve ekran kartının darboğaz yapmaması lazım. Biosu güncelledim ekran kartının güç kablosunu soketini herseyini kontrol ettim sürücüyü temiz kurulumla sıfırdan yükledim ve hala devam ediyor. Bizden başka yaşayan varmı acaba bu durumu.

işlemci ile alakası olduğunu sanmıyorum bu arada diğer arkadaşın sisteminin benzer olması tuhaf bir tesadüf olmuş, sorun ekran kartında olabilir garantisi varsa garantiye verin fazla irdelemeyin.

Benim sistem flexy silver zaten. Sanırım onunda aynı daha 1 hafta olmadı alali. Abdullah reisin videosundan begenerek aldım. Direk iademi etsem diye düşünmeye başladım açıkçası :(

Bazı 1660 kartlarında olan bir durum daha önce defalarca konusunu gördüm hatta bir konuda 37 sayfa konuşulmuştu

Geri