Aynen öyle, tadınızı kaçırmayın hiç, şans işi biraz. Nereden satın alırsanız alın bu böyle. İncehesap kötü bir kurum değil (teknik ekibi hariç), çok sitem ettim, çok laf söyledim haklı olarak, en ufak saygısızlık yapmadılar. Sisteminiz gelince mutlaka test edip sonucu bildirin.Ben de 9 Mayıs'ta sipariş verdim.
Henüz montaj aşamasında gözüküyor.
Valla bazı yorumları okudukça insan gerçekten tedirgin oluyor ama elektronik şans işi maalesef.
Bakalım, gelir gelmez test edip, sonucunu bildiririm.
Hocam ozellestirdiniz mi nasil aldiniz 2 koli mi geldi ?Tekrar merhaba,
Ürünü 9 Mayıs'ta sipariş vermiştim ve bugün (20 Mayıs) kargo ile sağlam bir şekilde teslim aldım.
Sitede "Tedarik aşamasında" gözükmesine rağmen kargoya teslim etmişler
Ürün gayet güzel ve sağlam bir şekilde paketlenmişti. Eksik veya hasarlı bir parça yoktu.
Gerekli kurulumları yaptım, henüz oyun testine geçmedim fakat genel olarak şimdilik bir problem yaşamadım.
Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.
Umarım herkes sıkıntısız bir şekilde sistemine kavuşur.
HİÇ BİR SORUNUM OLMADI ŞİMDİYE KADAR 2 HAFTA OLDU ALALI.Bu sistemle başka sorun yaşayanlar var mı? Konu hemen kaybolmasın, El Capitan kullanıcılarından dönüş bekliyorum.
Güle güle kullanın. Sevindim adınızaHİÇ BİR SORUNUM OLMADI ŞİMDİYE KADAR 2 HAFTA OLDU ALALI.
Güle güle kullanın. Oyun ve stres testleri yapınca da deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.Tekrar merhaba,
Ürünü 9 Mayıs'ta sipariş vermiştim ve bugün (20 Mayıs) kargo ile sağlam bir şekilde teslim aldım.
Ürün gayet güzel ve sağlam bir şekilde paketlenmişti. Eksik veya hasarlı bir parça yoktu.
Gerekli kurulumları yaptım, henüz oyun testine geçmedim fakat genel olarak şimdilik bir problem yaşamadım.
Hiçbir özelleştirme yapmadım.Hocam ozellestirdiniz mi nasil aldiniz 2 koli mi geldi ?
5 Mayısta sipariş verdim hala kargoya verilmedi (Bu sabah müşteri hizmetleriyle görüştüm)Tekrar merhaba,
İadeyi net şekilde kabul etmediklerini, hazır sistemlerin kişi adına sipariş ile özelleştirilerek oluşturduğunu tekrarladılar. Ben de süreci uzatmamak adına, eğer arızalı bir parçanın tespiti halinde tamir vs başvurulmadan birebir değişim olacaksa razı olacağımı söyleyerek kasayı gönderdim. 9 gün geçti, inceleme ve işlem süreci devam ediyor dediler her mesajlarında. İncehesap'ın teknik servis biriminin Oksid Bilgisayar olduğunu öğrenerek kendilerini aradım. Telefondaki bayan yeterli personel olmadığı için 8 güldür kasanın kapağını dahi açamadıklarını itiraf etti. Hala sözde inceleme süreci devam ediyor. Bu arada ben hala taksitlerini ödemeye devam ediyorum maalesef. Ciddi anlamda mağdur durumda, incelemenin sonuçlanmasını bekliyorum. Ona göre tekrar aksiyon alacağım.Hocam sistemi iade ettiniz mi? Sonuç ne oldu?
Ah be hocam çok üzüldüm. 30 iş günü daha bekleyin hocam olmazsa THH'ye başvurun. Bu firmalar para kazandıkça çizgiyi bozmaya başladı.İadeyi net şekilde kabul etmediklerini, hazır sistemlerin kişi adına sipariş ile özelleştirilerek oluşturduğunu tekrarladılar. Ben de süreci uzatmamak adına, eğer arızalı bir parçanın tespiti halinde tamir vs başvurulmadan birebir değişim olacaksa razı olacağımı söyleyerek kasayı gönderdim. 9 gün geçti, inceleme ve işlem süreci devam ediyor dediler her mesajlarında. İncehesap'ın teknik servis biriminin Oksid Bilgisayar olduğunu öğrenerek kendilerini aradım. Telefondaki bayan yeterli personel olmadığı için 8 güldür kasanın kapağını dahi açamadıklarını itiraf etti. Hala sözde inceleme süreci devam ediyor. Bu arada ben hala taksitlerini ödemeye devam ediyorum maalesef. Ciddi anlamda mağdur durumda, incelemenin sonuçlanmasını bekliyorum. Ona göre tekrar aksiyon alacağım.
Eksik olmayın. Bakacağız bir hal çaresine artık. Haklısınız.Ah be hocam çok üzüldüm. 30 iş günü daha bekleyin hocam olmazsa THH'ye başvurun. Bu firmalar para kazandıkça çizgiyi bozmaya başladı.
Sizde eksik olmayın hocam sonucu mutlaka bekliyorum. Bende sonucumu detaylı olarak paylaşacağım duruma göre.Eksik olmayın. Bakacağız bir hal çaresine artık. Haklısınız.