Öneri Elektrikli ısıtıcı önerisi

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,335
arkadaşlar kyk yurdunda kalıyorum. odamız en üst katta olduğu için yalıtımsal sıkıntılar varmış yani kısaca odamız petekler yanmasına rağmen ısıyı hapsedemiyor. odayı havalandırmak istesek üşüyoruz. cam açmasak bile yorganın altından çıkamıyoruz. oda tahmini 15-20mt2 felan. birde çalışma odasına da taşıyacağım arada iki oda arasında sürekli yer değiştirecek. bir ürün alırken genelde trendyol en çok satanlara göz atarım orada kumtel taht kurmuş durumda, birazda akakçede baktım. gözüme çarpan üç modeli aşağıya ekleyeceğim. 1. seçenek kumtelin fanlı ısıtıcısı. bana çok ısıtabilecek gibi gelmiyor ama yinede seçenekler arasına koydum. 2000w ve fiyat olarak en uygunu (750₺~) 2. seçenek yine kumtelin şömine tipi 2200w. bu biraz daha olabilir geldi odayı güzel ısıtabiceğini düşündüm fiyatı 1500₺. 3. seçenek kiwi quartz 2000w olmasına rağmen 5 yönlü ısıtma özelliği bulunması cezbetti. boyutu ve reziztansları çok büyük değil ama bence odayı eşit bir şekilde ısıtabilir. fiyat olarakta piyasa 1100₺ ama 101e geliyor 1000₺ye düşüyor. ve tekerlekleri var hiç yoktan iyidir misali siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? teşekkürler.
1766929872925.webp

Son düzenleme:
forum aktifliği dead :(

bunlar daha çok ufak çaplı ürünler ama yinede bi bakın derim güzel bir karşlaştırma. elektrik faturası sorun değilse dediklerinizden seçilebilir tabi. ama kyk da olduğunuz için taşınabilir olmasıda lazım bence. 1 tane almaktansa fiyat aynı yere geliyorsa 2 tane almakta var mesela

bunlar daha çok ufak çaplı ürünler ama yinede bi bakın derim güzel bir karşlaştırma. elektrik faturası sorun değilse dediklerinizden seçilebilir tabi. ama kyk da olduğunuz için taşınabilir olmasıda lazım bence. 1 tane almaktansa fiyat aynı yere geliyorsa 2 tane almakta var mesela

karşılaştırmayı izledim ancak fanlı ısıtıcının diğerleri kadar etkili ısıtıp ısıtamayacağı konusunda endişelerim mevcut. 750₺ fanlıya vermek yerine kiwinin modeli 1000₺ daha mantıklı geliyor.

karşılaştırmayı izledim ancak fanlı ısıtıcının diğerleri kadar etkili ısıtıp ısıtamayacağı konusunda endişelerim mevcut. 750₺ fanlıya vermek yerine kiwinin modeli 1000₺ daha mantıklı geliyor.
Hocam disarida bunları satan yerlere gidip fanli olanı denesene sana Bi fikir olur almak zorunda değilsin sonuçta

Hocam disarida bunları satan yerlere gidip fanli olanı denesene sana Bi fikir olur almak zorunda değilsin sonuçta
Erzincandayım bulunduğum şehir küçük olduğu için bulabileceğimi zannetmiyorum

Geri