Pek yeri değil gibi geldi.Niye yasak olsunki
dostum galiba daha öncedende almışsın o yüzden sana bir sorum olucak yasal satışı 18 olmasına rağmen ben 17 yaşındayım ve buna başlamak istiyorum ama diyelimki aldım kargocu kargonun içeriğini biliyomu yada bilipte yaş alıyomu?Aklımda vozol un 12000 lik puff larindan almak var aroma olarak ya watermelon ice yada strawberry ice cream var sizce hangisi yada sizin daha farklı aroma yada farklı elektronik sigara tavsiyeniz nedir
17 yaşına kadar nasıl geliniz bu kafa ile acaba?dostum galiba daha öncedende almışsın o yüzden sana bir sorum olucak yasal satışı 18 olmasına rağmen ben 17 yaşındayım ve buna başlamak istiyorum ama diyelimki aldım kargocu kargonun içeriğini biliyomu yada bilipte yaş alıyomu?
hiç içmedin kafana göre başlamak istiyorsun erken ve acılı ölüm için ideal seçimdostum galiba daha öncedende almışsın o yüzden sana bir sorum olucak yasal satışı 18 olmasına rağmen ben 17 yaşındayım ve buna başlamak istiyorum ama diyelimki aldım kargocu kargonun içeriğini biliyomu yada bilipte yaş alıyomu?
öyle bir olay yok agadostum galiba daha öncedende almışsın o yüzden sana bir sorum olucak yasal satışı 18 olmasına rağmen ben 17 yaşındayım ve buna başlamak istiyorum ama diyelimki aldım kargocu kargonun içeriğini biliyomu yada bilipte yaş alıyomu?
içme hocam içme gençliğine yazık o puff sigaraya döner sonraAklımda vozol un 12000 lik puff larindan almak var aroma olarak ya watermelon ice yada strawberry ice cream var sizce hangisi yada sizin daha farklı aroma yada farklı elektronik sigara tavsiyeniz nedir