Neler Yeni

En Ufak Sorular İçin Bile Açılan Konular

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok haklısınız hocam. Önerilen sistemler ve laptopların alındığını hiç sanmıyorum. (Çaktırmayın, bende almadım xdd.)
Evet haklısınız, konu dışı diye özel hayat falan hiçbir şey kalmıyor. Ben neden senin mastürbasyonu nasıl yaptığını öğreneyim ki?
Şu geciktirici muhabbeti de doğru. Konuyu gördüm, forumun yaş kitlesi belli ve hani böyle konulara gerçekten gülüyorlar. Bence aksine, gerçekten iğrenç muhabbetler bunlar. Hani tabii ki sorulabilir de, bu foruma geciktirici eczane de var mıdır diye soran birisinin ergen olduğunu, bir yerleri kalktığı için burada böyle konular açtığını düşünüyorum.
Ben bir mouse önerisi aldım henüz almadım param yok şuanda. Birde modem önerisi istedim ve aldım. Yazın da kulaklık vs. alıcam önerilere tekrar bakıcam .
Laptop olarak arkadaşıma istedim kafasına göre gitti aldı bişeyler kazıklandı. Birde diğer bir arkadaşıma laptop istedim o gitti aldı.
Steam arkadaşım da sistem önerisi yaptım o da gitti parayı btc yatırdı iflas etti
Yani olan aldı falan karman çorman oldu benimde . Geciktirici konusu çok iğrençti
Yok yengeye selamlar mavi hap yollayayım mı ? Yok yengem şak şak falan iğrenç cidden

HoYeon Jung

80+ Gold
Ben bir mouse önerisi aldım henüz almadım param yok şuanda. Birde modem önerisi istedim ve aldım. Yazın da kulaklık vs. alıcam önerilere tekrar bakıcam .
Laptop olarak arkadaşıma istedim kafasına göre gitti aldı bişeyler kazıklandı. Birde diğer bir arkadaşıma laptop istedim o gitti aldı.
Steam arkadaşım da sistem önerisi yaptım o da gitti parayı btc yatırdı iflas etti
Yani olan aldı falan karman çorman oldu benimde . Geciktirici konusu çok iğrençti
Yok yengeye selamlar mavi hap yollayayım mı ? Yok yengem şak şak falan iğrenç cidden
Aslında evet, insanların böyle konuları açmasının sebebi hemen almış olacaklarından değil de, alacakları zaman bilgili olabilmeleri. İnsanlar heyecanlanıyor ve hani bekleyemiyor eline para geçeceği günü ve hemen sormak istiyor. Ona çok fazla bir şey demek bize düşmez.
Şu öneri konusunda da, gerçekten insanlar senden bir ricada bulunuyor, yerine getiriyorsun ve hani almıyorlar falan o şeyi.
Geciktirici konusu hakkında da konuşmak istemiyorum, dediğiniz gibi forumun yaş kitlesi belli.

Not: Bende 13 yaşındayım ancak burada benden yaşça büyük olan bazı kişilerden akıl olarak daha büyük olduğumu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,729
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken