Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Ben bir mouse önerisi aldım henüz almadım param yok şuanda. Birde modem önerisi istedim ve aldım. Yazın da kulaklık vs. alıcam önerilere tekrar bakıcam .Çok haklısınız hocam. Önerilen sistemler ve laptopların alındığını hiç sanmıyorum. (Çaktırmayın, bende almadım xdd.)
Evet haklısınız, konu dışı diye özel hayat falan hiçbir şey kalmıyor. Ben neden senin mastürbasyonu nasıl yaptığını öğreneyim ki?
Şu geciktirici muhabbeti de doğru. Konuyu gördüm, forumun yaş kitlesi belli ve hani böyle konulara gerçekten gülüyorlar. Bence aksine, gerçekten iğrenç muhabbetler bunlar. Hani tabii ki sorulabilir de, bu foruma geciktirici eczane de var mıdır diye soran birisinin ergen olduğunu, bir yerleri kalktığı için burada böyle konular açtığını düşünüyorum.
Laptop olarak arkadaşıma istedim kafasına göre gitti aldı bişeyler kazıklandı. Birde diğer bir arkadaşıma laptop istedim o gitti aldı.
Steam arkadaşım da sistem önerisi yaptım o da gitti parayı btc yatırdı iflas etti
Yani olan aldı falan karman çorman oldu benimde . Geciktirici konusu çok iğrençti
Yok yengeye selamlar mavi hap yollayayım mı ? Yok yengem şak şak falan iğrenç cidden