-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
konu dışı ile boş yapmayı karıştırıyorlar en çok da buna sinir oluyorumKızgınca da bUrAsı KoNu DıŞı diyorlar
konu dışı ile boş yapmayı karıştırıyorlar en çok da buna sinir oluyorumKızgınca da bUrAsı KoNu DıŞı diyorlar
konu dışı ile boş yapmayı karıştırıyorlar en çok da buna sinir oluyorum
Ya hani tabii soracaklar ama en basit soruları bile soruyor. Adam kasasının modelini yazıyor, diyor ki buna kaç tane SSD takarım veya anakart modelini yazıyor veya link atıyor. Kocaman "M.2." yazıyor, adam gelmiş şey diyor. Buna M.2. SSD takabilir miyim?Abi, dediklerine katılıyorum ama bir konu açıyorlar örneğin "MC Köylü nasıl ciflestililir" bu kadar basit soruyorlar.
Ben buna benzer ile karşılaşmıştım.
Yani küçük ve kolay sorabilir, çünkü bilmiyordur. Normal. Ama bu gibi konular silinmeli ya da kitlenmeli bence.
Örnek verdiğin soruyu mesela ben bilmiyorum.Abi, dediklerine katılıyorum ama bir konu açıyorlar örneğin "MC Köylü nasıl ciflestililir" bu kadar basit soruyorlar.
Ben buna benzer ile karşılaşmıştım.
Yani küçük ve kolay sorabilir, çünkü bilmiyordur. Normal. Ama bu gibi konular silinmeli ya da kitlenmeli bence.
Olay zaten bilmede değil.Örnek verdiğin soruyu mesela ben bilmiyorum.
Merak edip foruma gelsem sorsam konum silinse hoş olmaz açıkçası.
Forum kültürü de budur zaten biri sorar biri cevaplar bilgi paylaşılır.
Yatak koyup ekmek atıyorsunuz hocam. Ama siz yanındayken yapmıyorlar gitmeniz lazım.Örnek verdiğin soruyu mesela ben bilmiyorum.
Merak edip foruma gelsem sorsam konum silinse hoş olmaz açıkçası.
Forum kültürü de budur zaten biri sorar biri cevaplar bilgi paylaşılır.
Her insanın algısı farklı.Olay zaten bilmede değil.
YouTube'ye yazınca gayet detaylı olarak anlatılıyor.
Ama gelip forumu soruyorlar, hem anlamsı daha zor, hem daha detaysız (doğal olarak) oluyor.
Yatak koyup ekmek atıyorsunuz hocam. Ama siz yanındayken yapmıyorlar gitmeniz lazım.
şakaysa komik, değilse daha komik.Şu konuya bak az önce açıldıKomutan Logar aslında Cem Yilmaz
iyi akşamlar forumdaki herkesin arog izlediğini ve sevdiğini varsayıyorum başlıktada yazdığı gibi size uzun süredir film ile ilgili çoğu kişinin merak edip bilmediği bir şey açıklamak istiyorum komutan logarı oynayan kişi aslında Cem yılmazdır evet öyle filmde 2 rolü var Cem Yılmaz’ın yani...forum.donanimarsivi.com
Birde 10 tane cümleyi bir tane cümle olarak gram noktasız virgülsüz yazması a1 TürkçesiŞu konuya bak az önce açıldıKomutan Logar aslında Cem Yilmaz
iyi akşamlar forumdaki herkesin arog izlediğini ve sevdiğini varsayıyorum başlıktada yazdığı gibi size uzun süredir film ile ilgili çoğu kişinin merak edip bilmediği bir şey açıklamak istiyorum komutan logarı oynayan kişi aslında Cem yılmazdır evet öyle filmde 2 rolü var Cem Yılmaz’ın yani...forum.donanimarsivi.com
Çok haklısınız hocam. Önerilen sistemler ve laptopların alındığını hiç sanmıyorum. (Çaktırmayın, bende almadım xdd.)Haklısın bu konuda. Sistem önerisi demişsin ama fiyatlar değişken olduğu için değişiyor konular mantıklı oluyor.
Birde şu cinsellik konuları çok saçma goy goy dönüyor yani abi forumun yaş kitlesi belli kim nerden bilsin eczanede nası geciktirici olduğunu (bunun hakkında konu açıldı) sonra modlar haklı olarak kapattı çünkü konu kahvehanenin cinsellik muhabbetine döndü.
Birde şu konu var merak ettiğim . Önerilen sistemler laptoplar gerçekten alınıyor mu ?
Konu dışı diye ben senin nasıl gusül aldığını nasıl mastürbasyon yaptığını öğrenmek zorunda mıyım ?