Neler Yeni

En Ufak Sorular İçin Bile Açılan Konular

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
konu dışı ile boş yapmayı karıştırıyorlar en çok da buna sinir oluyorum
Şu konuya bak az önce açıldı

HoYeon Jung

80+ Gold
Abi, dediklerine katılıyorum ama bir konu açıyorlar örneğin "MC Köylü nasıl ciflestililir" bu kadar basit soruyorlar.
Ben buna benzer ile karşılaşmıştım.
Yani küçük ve kolay sorabilir, çünkü bilmiyordur. Normal. Ama bu gibi konular silinmeli ya da kitlenmeli bence.
Ya hani tabii soracaklar ama en basit soruları bile soruyor. Adam kasasının modelini yazıyor, diyor ki buna kaç tane SSD takarım veya anakart modelini yazıyor veya link atıyor. Kocaman "M.2." yazıyor, adam gelmiş şey diyor. Buna M.2. SSD takabilir miyim?
Bu arada şu kasaya kaç tane SSD takabilirim konusunu bizzat kendim cevapladım. Cevaplamak için atıyorum "X model kasaya kaç tane SSD takılır" yazmam yeterli oldu. Benim isyanım bunlara biraz da.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Abi, dediklerine katılıyorum ama bir konu açıyorlar örneğin "MC Köylü nasıl ciflestililir" bu kadar basit soruyorlar.
Ben buna benzer ile karşılaşmıştım.
Yani küçük ve kolay sorabilir, çünkü bilmiyordur. Normal. Ama bu gibi konular silinmeli ya da kitlenmeli bence.
Örnek verdiğin soruyu mesela ben bilmiyorum.
Merak edip foruma gelsem sorsam konum silinse hoş olmaz açıkçası.
Forum kültürü de budur zaten biri sorar biri cevaplar bilgi paylaşılır.

Mojo jojo

80+ Silver
Olay zaten bilmede değil.
YouTube'ye yazınca gayet detaylı olarak anlatılıyor.
Ama gelip forumu soruyorlar, hem anlamsı daha zor, hem daha detaysız (doğal olarak) oluyor.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Yatak koyup ekmek atıyorsunuz hocam. Ama siz yanındayken yapmıyorlar gitmeniz lazım.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Olay zaten bilmede değil.
YouTube'ye yazınca gayet detaylı olarak anlatılıyor.
Ama gelip forumu soruyorlar, hem anlamsı daha zor, hem daha detaysız (doğal olarak) oluyor.
Her insanın algısı farklı.
Görsel veya işitsel olarak anlayamayıp metin olarak okuyarak anlayabilen bir sürü insan var .
Bunun için bahsettiğimiz mesele tartışmaya kapalı.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Arkadaşlar ''anakartım hangi rami destekliyor'' gibi konular açılıyor ya google'da da bu forum çıkma ihtimali olabiliyor.Hiç açılmazsa hiç çıkmaz.Bu da forumun google'da ön planlara çıkmasını engeller.Yani kısacası onların da işlerine geliyor diğer her forumdakilerin ki gibi.Çaktırmayın ;)

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
şakaysa komik, değilse daha komik.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haklısın bu konuda. Sistem önerisi demişsin ama fiyatlar değişken olduğu için değişiyor konular mantıklı oluyor.
Birde şu cinsellik konuları çok saçma goy goy dönüyor yani abi forumun yaş kitlesi belli kim nerden bilsin eczanede nası geciktirici olduğunu (bunun hakkında konu açıldı) sonra modlar haklı olarak kapattı çünkü konu kahvehanenin cinsellik muhabbetine döndü.
Birde şu konu var merak ettiğim . Önerilen sistemler laptoplar gerçekten alınıyor mu ?
Konu dışı diye ben senin nasıl gusül aldığını nasıl mastürbasyon yaptığını öğrenmek zorunda mıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde 10 tane cümleyi bir tane cümle olarak gram noktasız virgülsüz yazması a1 Türkçesi

HoYeon Jung

80+ Gold
Haklısın bu konuda. Sistem önerisi demişsin ama fiyatlar değişken olduğu için değişiyor konular mantıklı oluyor.
Birde şu cinsellik konuları çok saçma goy goy dönüyor yani abi forumun yaş kitlesi belli kim nerden bilsin eczanede nası geciktirici olduğunu (bunun hakkında konu açıldı) sonra modlar haklı olarak kapattı çünkü konu kahvehanenin cinsellik muhabbetine döndü.
Birde şu konu var merak ettiğim . Önerilen sistemler laptoplar gerçekten alınıyor mu ?
Konu dışı diye ben senin nasıl gusül aldığını nasıl mastürbasyon yaptığını öğrenmek zorunda mıyım ?
Çok haklısınız hocam. Önerilen sistemler ve laptopların alındığını hiç sanmıyorum. (Çaktırmayın, bende almadım xdd.)
Evet haklısınız, konu dışı diye özel hayat falan hiçbir şey kalmıyor. Ben neden senin mastürbasyonu nasıl yaptığını öğreneyim ki?
Şu geciktirici muhabbeti de doğru. Konuyu gördüm, forumun yaş kitlesi belli ve hani böyle konulara gerçekten gülüyorlar. Bence aksine, gerçekten iğrenç muhabbetler bunlar. Hani tabii ki sorulabilir de, bu foruma geciktirici eczane de var mıdır diye soran birisinin ergen olduğunu, bir yerleri kalktığı için burada böyle konular açtığını düşünüyorum.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bazı insanlar cidden çok fazla seçenek çıktığı için hepsini okuyup anlamadıkları olabiliyor.
Ama bazı konularda cidden haklısın. Adam yüksekten zemine düştüm bişi olur mu yazmış... Ne diyelim üffff yap geçer mi diyelim

Top Bottom