Enermax - Raijintek psu tavsiyesi

Jay00

80+
Reaksiyon skoru
31
Merhaba, aşağıdaki iki psu'dan birini almayı düşünüyorum enermax 1200w olmasına rağmen fiyatı çok uygun geldi.
Raijintek markasının iyi olduğu biliyorum ama Enermax'ı duymadım, aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz ?

Merhaba, aşağıdaki iki psu'dan birini almayı düşünüyorum enermax 1200w olmasına rağmen fiyatı çok uygun geldi.
Raijintek markasının iyi olduğu biliyorum ama Enermax'ı duymadım, aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz ?

Yeni enermax satın aldım 1200W olanını hocam çok memnunum.
İç kalite yapımı olsun her şeyiyle güzel yapılmış bir PSU.

Enermax eski markalardan ama eskisiyle alakası kalmamış üretim yerleri aynı gibi şuan da. Harici enermax serisini almıştım kronik fan sesi toplatılma muhabbeti vardı düzeldimi bilmiyorum. Benim başıma gelmişti çok can sıkıcı bir ses. ATX 3.1 faktörü de cabası.

Enermax kullanıyorum memnunum.

Yeni enermax satın aldım 1200W olanını hocam çok memnunum.
İç kalite yapımı olsun her şeyiyle güzel yapılmış bir PSU.
Ses sorunu var diyorlar diğer psulara göre biraz daha yüksek geliyormuş bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enermax kullanıyorum memnunum.
Ses sorunu var diyorlar hiç yaşadınız mı ?

Ses sorunu var diyorlar diğer psulara göre biraz daha yüksek geliyormuş bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses sorunu var diyorlar hiç yaşadınız mı ?
Hiç hissetmedim hocam.

enermax al geç bence 2 üründe kötü değil fakat ben enermax tercih ettim 1350 w :D

yakın zamanda rajintek 850w aldım ne ses ne bişey 0 sesle mis gibi kullanıyorum kesinllikle tavsiye ederim hocam.

İkisi de aynı sayılır, forumda da çokça görebilirsin, hangisi aynı W değerlerinde daha ucuzsa almak mantıklı bence.

Geri