🔥İndirim ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 5.899 TL / 1650W 7.199 TL

Boyle bir tanitim buldum, bu arada %100 japon kapasitor diyor. Altyaziyi tr yapio izleyebilirsiniz

böyle şeyleri bu kadar ucuz görünce rahatsız olan bir tek ben miyim bu işin içinde bir iş var gibi

Ses konusunda yüke bakmak lazım. 1350W PSU'yu tam yüke sokacak bir sistem zor olur :D RTX 5080 ile falan kullansan totalde PSU'nun yarısı bile kullanılmaz o kadar düşük yükte ses yapacağını sanmam.
Benim düşüncem en iyi kör yük testi teki 100w olan araçlarda kullanılan halojen lambalar 10 tane bulsan 1000w çekiyor 😃.

Gerek varmı gecmeme beyaz sistem kullanıyorum 4080 super sistemde msi 850 gold full moduler kullaniorum ve psumda beyaz

Zamanında gittim Raijintek Cratos 850w aldım 5000TL'e ya. Ne saçma sapan bi pazar bu.

böyle şeyleri bu kadar ucuz görünce rahatsız olan bir tek ben miyim bu işin içinde bir iş var gibi
Beni de hep kıllandırıyor evet, yani bi' çok marka modelle alakası bile olmayan fiyatlar.
Madem ki bu şekilde oluyor, diğerleri niye pahalı diye insan soruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lancool 207 kullanıyorum max psu desteği 160mm bu psu 170mm :(
Lancool 216 max PSU desteği ne acaba, bende de bu kasa var, alıp da elimde kalmasın.

urunun normal fiyati 300 euro civarlarinda. indirimlerde 200 euroya falan dusuyormus avrupa'da. gaming.gen enermax turkiye distributoru. turkiye ozelinde sadece bu urun icin degil butun enermax urun gami icin guzel fiyatlar var suan. buyuk ihtimalle turkiye ozelinde marka bilinirligini arttirmak icin ozel bir kampanya uyguluyorlar suanda. tabi bunu indirim var diye gostere gostere de yapmiyorlar. neden boyle yaptiklari konusunda bir fikir sahibi degilim. ama urunun turkiye fiyati ile avrupa fiyati arasinda baya bir fark var. normal fiyati bu olan bir urun degil kesinlikle.

not:1650w olan model icin yazmistim.

Beni de hep kıllandırıyor evet, yani bi' çok marka modelle alakası bile olmayan fiyatlar.
Madem ki bu şekilde oluyor, diğerleri niye pahalı diye insan soruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lancool 216 max PSU desteği ne acaba, bende de bu kasa var, alıp da elimde kalmasın.
rahat sıağr hocam 220mm desteği var benim kasada psu ön konumda ve farklı açılandırmada olduğu için öyle maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri