4 adam sırar sıra sıkıyor byu nasıl klip ben beğenmedim sniper mermisinden kaçıyorSelamlar,
Ben Enes Batur'a karşı çok önyargılı yaklaşıldığını düşünüyorum.
Evet Enes bir sanatçı değil.
Zaten ortalıkta "Ben sanatçıyım." diye gezmiyor. Bunu kendi de söylüyor.
Ama insanlarda aşırı derecede önyargı var.
Ve açıkçası bu benim canımı sıkıyor.
Dinlemeden yorum yapanlar, beğense bile tepki almamak için "Kötü - Çöp" yazanlar...
Klip Türk kliplerinin üstündeydi bence kalite olarak.
Oyunculuk ortalamaydı.
Şarkı olarak da "BERBAT - ÇÖP" denecek kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bence gayet hoş bir klipti.
Ve bu klipi babasının hatrına yapmış.
Enes Batur'un babası da bir asker.
Lütfen eleştirirken karşınızdaki kişiye göre değil de, nötr olmaya çalışın.
Emin olun daha güzel gelecektir.
İyi günler dilerim.
bu şarkı çıkmadan önce söylemişti zaten ayaz diye şarkı çıkarıcam diyeKendisi zaten sonraki şarkıyı klibin başında göstermiş.
Easy modda açmış savaşı.klibi beğenmedim 2 kişi dövdü savaş bitti şarkı orta
Yakında elektro gitar alacam bul bi baterist bulalım yolumuzu.Abi biz de Metal grubu kuralım belki bişiler yaparız.
Tamam klip için bütçe ayırılmış belli ama cidden herkes kendi işini yapsa daha iyi olur. Benlik değil beğenmedim.Şarkıyı aratmaya üşenenler için:
Abi bateri işi bende. Vokal lazım.Yakında elektro gitar alacam bul bi baterist bulalım yolumuzu.
Nothing else matters except gaming pcAbi biz de Metal grubu kuralım belki bişiler yaparız.
kardeşim sen sniperı csde kullanmak gibi sandın galiba kullanan kişi bıçak çekip tekrar awp alıp animasyonu kaldıramıyor yani4 adam sırar sıra sıkıyor byu nasıl klip ben beğenmedim sniper mermisinden kaçıyor
sniper mermisinden hızlı olmazsınkardeşim sen sniperı csde kullanmak gibi sandın galiba kullanan kişi bıçak çekip tekrar awp alıp animasyonu kaldıramıyor yani