hanzos 80+ Bronze Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 963 Reaksiyon skoru 460 15 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Sürahi Başkan yazmış: Dostum biraz düzgün yalan söyleyip ''güneşin altında'' lafını kullanıp acındırmasan? Devamı için tıklayın... ya sen beni dcden ekle ben bi ses kaydı alayım yarın atayım sana
Sürahi Başkan yazmış: Dostum biraz düzgün yalan söyleyip ''güneşin altında'' lafını kullanıp acındırmasan? Devamı için tıklayın... ya sen beni dcden ekle ben bi ses kaydı alayım yarın atayım sana
emre3322 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,339 Reaksiyon skoru 680 15 Mayıs 2020 #41 İstersen babana da al bi tane içinde kalmasın
Sürahi Başkan 80+ Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 306 Reaksiyon skoru 121 15 Mayıs 2020 #42 xSlowers yazmış: ya sen beni dcden ekle ben bi ses kaydı alayım yarın atayım sana Devamı için tıklayın... Gereksiz insanları eklemiyorum kusura bakmayın. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 15 Mayıs 2020 Elmors yazmış: İstersen babana da al bi tane içinde kalmasın Devamı için tıklayın... Aynen dur bende 5 yaşındaki kardeşime 5 tane hesap alayım uyuyor uyandırmak istemiyorum.
xSlowers yazmış: ya sen beni dcden ekle ben bi ses kaydı alayım yarın atayım sana Devamı için tıklayın... Gereksiz insanları eklemiyorum kusura bakmayın. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 15 Mayıs 2020 Elmors yazmış: İstersen babana da al bi tane içinde kalmasın Devamı için tıklayın... Aynen dur bende 5 yaşındaki kardeşime 5 tane hesap alayım uyuyor uyandırmak istemiyorum.