Peki modem router farkı nedir, bir de yapacağım kurulum için bi video vs. Var mıKullanabilirsin ama modem mı router mı ona bak kabloyu takıp direk kullanmazsin modeme reset atıp yeni kurulum yapman lazım kullanıcı adı şifren ile
Sadece router olanlara dsl hattını takmıyorsun modem ve router olanlara takabilirsin router wifi çoğaltıcı yönlendirici anlamına gelir modem ise eve gelen dsl hat internetine bağlantısı sağlanırPeki modem router farkı nedir, bir de yapacağım kurulum için bi video vs. Var mı
Valla dolap uygulamasında vdsl2 modemler 250-300 TL ye buluyorsun, sarı siteye de bakabilirsin.Bende de aynısından var işte bi babamın ofisten kalma falan var daha iyiyse onu takayım diyorum altyapı ayrı kötü dedim bari modem az düzgün olsun olabilyosa
Anladım reis eyvallahValla dolap uygulamasında vdsl2 modemler 250-300 TL te buluyorsun, sarı siteye de bakabilirsin.
Anladım abi eyvallahSadece router olanlara dsl hattını takmıyorsun modem ve router olanlara takabilirsin router wifi çoğaltıcı yönlendirici anlamına gelir modem ise eve gelen dsl hat internetine bağlantısı sağlanır
Reis valla şuan el altında bi yerde değil yarın bi bakıp atayım o zamanEski operatörlerden kalma modemleri kullanabilirsin.Eğer model numaralarını atarsan hangisi daha iyi yardımcı oluruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boşu boşuna 300 TL,komisyonla birlikte 350 TL ödemene gerek yok
Tamam,ama beni fotoğrafları atarken etiketle,bildirim düşsün, bakayım.Reis valla şuan el altında bi yerde değil yarın bi bakıp atayım o zaman