Tek farkı cat 6 nin kablosunun cat5e göre kalın olması arasindaki farkları öyle anlayabilirsiniz aralarında hiz farki yoktur iç yapısı aynı diş kalıbı farklıTamam teşekkürler. İşlevi nedir peki?
2.4 mağduruydum. Artık ethernet ile rönesans yaşıyorum.Ethernet candır. Ben odama ethernet çekemedim bu yüzden powerline aldım baya iyi oldu.
5 GHz Wifi da kullanıyorsanız aslında gayet iyi hız alabilirsiniz.
Ama 2.4 GHz kullanıyorsanız 0.50 mbps bile görebilirsiniz hiç stabil değil.
Benim pc de wifi yok. İlk aldığımda ethernet çekememiştim Airties Air4400 wifi genişleticiyi wifi ile modeme bağlayıp arkasından ethernet ile pc ye bağlıyordum. Download max 5 oluyordu berbattı. Ethernet çekmek istediğimde modem alt katta olduğundan ethernet hiç çekemezdim bu yüzden powerline aldım. Pahalı bir ürün ama gerçekten çok iyi.2.4 mağduruydum. Artık ethernet ile rönesans yaşıyorum.
TabiİSS cumhurbaşkanı başbakanı genelkurmay 3. anafartalar gazisi kont dük çar abim gelmiş.
hocam modem arayüzünde maks kaç aldığınız yazar35/6 Lık paket var.
WiFi ile 30 ve 5.6 çıkıyor genelde kablo ile bağlansam 35i görür mü ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleWifi bağdaştırıcınız adam gibi çekmiyorsa ethernete geçin agalar. 7 mbps'den geldiğim hıza bakın:
Alıntıyı görüntüle
Ethernet derken kanka açıklasana ben bilmiyomWifi bağdaştırıcınız adam gibi çekmiyorsa ethernete geçin agalar. 7 mbps'den geldiğim hıza bakın:
Alıntıyı görüntüle