Etkili ve ucuz protein tozu

Reaksiyon skoru
126
Arkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum

Muz ye spor yap daha sağlıklı :D Toz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.

Şişirilmiş balon gibi şekil alır kaslar.
Bomboş yorum.

Bu gibi kişilere aldırış etmeyin.

Arkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum
Herhangi bir supplement alacaksan eğer kaliteden ödün vermemen gerek. İçeriği iyi olmalı, bilindik markalar olmalı. Bunlarda fiyat performans gibi şey çok yok yani.

Muz ye spor yap daha sağlıklı :D Toz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.

Çok alakasız kulaktan dolma bir yorum. Muz yiyerek anca kabız olursun. Sen öyle devam et :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle kaç aydır spor yapıyorsun. Boy kilo nedir. Hedefin önce zayıflamak mı yoksa zayıfsan kilo alıp sonra kas yapmak mı direk protein tozu alıp hop şişicem demekle olmuyor.

Proteinin vücuta yararlı olduğunu hiç düşünmüyorum. Siz öyle düşünüyorsanız kendiniz bilirsiniz. Sadece öneri yaptım.
O tozlar sadece kas şişirmek için yarıyor benim gözümde.
İyi forumlar

Proteinin vücuta yararlı olduğunu hiç düşünmüyorum. Siz öyle düşünüyorsanız kendiniz bilirsiniz. Sadece öneri yaptım.
O tozlar sadece kas şişirmek için yarıyor benim gözümde.
İyi forumlar
boşver kanka, bugun yorma kendini fikrini belirtmek için.

Run nutrition kullanabilirsin.

Hocam?
Siz gerçek Zaur musunuz?

Geri