Xxkuferdexx
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Arkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum
önce bunu sorim sonra öneri yapıcam tam olarak ne işe yaradığını ve neden kullanıldığını biliyor musunuz?Arkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum
Evetönce bunu sorim sonra öneri yapıcam tam olarak ne işe yaradığını ve neden kullanıldığını biliyor musunuz?
Bomboş yorum.Muz ye spor yap daha sağlıklıToz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.
Şişirilmiş balon gibi şekil alır kaslar.
Herhangi bir supplement alacaksan eğer kaliteden ödün vermemen gerek. İçeriği iyi olmalı, bilindik markalar olmalı. Bunlarda fiyat performans gibi şey çok yok yani.Arkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum
Çok alakasız kulaktan dolma bir yorum. Muz yiyerek anca kabız olursun. Sen öyle devam etMuz ye spor yap daha sağlıklıToz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.
Öncelikle kaç aydır spor yapıyorsun. Boy kilo nedir. Hedefin önce zayıflamak mı yoksa zayıfsan kilo alıp sonra kas yapmak mı direk protein tozu alıp hop şişicem demekle olmuyor.Arkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum
Proteinocean olabilir en uygunu o galibaArkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum
boşver kanka, bugun yorma kendini fikrini belirtmek için.Proteinin vücuta yararlı olduğunu hiç düşünmüyorum. Siz öyle düşünüyorsanız kendiniz bilirsiniz. Sadece öneri yaptım.
O tozlar sadece kas şişirmek için yarıyor benim gözümde.
İyi forumlar
bu arkadaşı umursama bir şey bildiği yokMuz ye spor yap daha sağlıklıToz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.
Piyasada uyguna aynı zamanda o paraya etkili protein tozu kalmadı.Arkadaslar ilk protein tozum olacak o yuzden 500 600 lira gibi paralar vermek istemiyorum
Hocam?Muz ye spor yap daha sağlıklıToz sadece boş kas yapar. Sağlıklı güçlü kas olmaz hani.