stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,599
Evrim: bunlar şans biz şansa olustukEvrimse bunlar şans biz şansa olustuk gibi şeyler der.
Evrim: bunlar şans biz şansa olustukEvrimse bunlar şans biz şansa olustuk gibi şeyler der.
Açıkla kanks ben bilmiyorum .Forumda bir kaç kişi öyle yazdığı için ben de öyle yazdım.Dogrusunu söylese öğrenek.Evrim: bunlar şans biz şansa olustuk
İşlerim bitsin ayrı bir konu bile açarım istersenAçıkla kanks ben bilmiyorum .Forumda bir kaç kişi öyle yazdığı için ben de öyle yazdım.Dogrusunu söylese öğrenek.
Gerek yok.Buraya yazarsan iyi olur.Fakat kısa ve öz olsunİşlerim bitsin ayrı bir konu bile açarım istersen
Detaysız bir şekilde şöyle söyleyeyim, evrim ikiye ayrılır. Mikro evrim, makro evrim. Birisi küçük değişiklik, diğeri ise uzun vadede başkalaşımdır. (Maymundan insana gibi) Bunların sebebi ise kimyasal ve çevreseldir. Soğuk alanlarda yaşayan serçeler daha büyük olur ve daha sık tüyleri vardır. Sıcak alanda yaşayan serçeler ise daha küçüktür ve daha ince tüylere sahiptir. Aynı şekilde kurtlar da öyle. Yani evrim tesadüfen veya şans eseri olmaz. Bilimde zaten tesadüf veya şans yoktur, sebep ve sonuç vardır. Sebep: ortamın soğuması, Sonuç: Yağlanan deri ve kalın kürk vs vsGerek yok.Buraya yazarsan iyi olur.Fakat kısa ve öz olsun
Teşekkürler anladım.Benim anlamadığım dünyanın oluşumu konusuDetaysız bir şekilde şöyle söyleyeyim, evrim ikiye ayrılır. Mikro evrim, makro evrim. Birisi küçük değişiklik, diğeri ise uzun vadede başkalaşımdır. (Maymundan insana gibi) Bunların sebebi ise kimyasal ve çevreseldir. Soğuk alanlarda yaşayan serçeler daha büyük olur ve daha sık tüyleri vardır. Sıcak alanda yaşayan serçeler ise daha küçüktür ve daha ince tüylere sahiptir. Aynı şekilde kurtlar da öyle. Yani evrim tesadüfen veya şans eseri olmaz. Bilimde zaten tesadüf veya şans yoktur, sebep ve sonuç vardır. Sebep: ortamın soğuması, Sonuç: Yağlanan deri ve kalın kürk vs vs
Onun için hala kesin bir teori yok. En çok kabul gören teori ise Big Bang dediğimiz büyük patlama teorisi.Teşekkürler anladım.Benim anlamadığım dünyanın oluşumu konusu
Ha tmm .Benim kastettigim bu big bang di işte.Onun için hala kesin bir teori yok. En çok kabul gören teori ise Big Bang dediğimiz büyük patlama teorisi.
Bağlantı tabii ki var ancak mutasyonu gözlemlemek evrimi gözlemlemek değildir bunu belirtmek isterim. Mutasyon evrime sebep olmaz, mutasyonlar da evrimin bir parçasıdır ancak her mutasyon evrime yol açmaz. Bir x mutasyonu hiç evrimin sonucunda (sonucu doğru tabir değil zira evrim sonlu bir süreç değil, yine de anlaşılacağını düşünüyorum) yer alacak bir faktör olamadan ortadan kalkabilir, öte yandan bir evrimin sonucunda (yine aynı şekilde dikkate alın bu sonuç tabirini) birçok mutasyon rol alabilir. Belirttiğim şey şu ki mutasyon evrimin içinde deryada bir su damlası gibidir, evrim mutasyon dışı birçok faktör içerir ve mutasyona kıyasla daha büyük ölçekli ve uzun vadeli bir olaydır.Evet orada biraz yanlış bir tabir kullanmışım ancak yine de mutasyon evrime sebep olur yani bağlantıları hiç yok değil
Bu sayfayı tamamen okursanız bir cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum.Ha tmm .Benim kastettigim bu big bang di işte.
Hocam pek bir şey anlayamadım da.Tek cümleyle ozetlermisinYerleri Ve gökleri ayıran (büyük patlama)(örneksiz yaratan) sonra bu evreni zamanla düzene sokan (zamandan münezzehtir ezel noktası her andadır.) Evrimide kuşkusuz yaratılış olarak yaratmış olabilir (ortak ata saçmalığı dışında) Her şeyi sudan yarattık diyor! (ilk ilkel tek hücreliler suda başlamıştır.
dahasına inanmayan gaflettedir. iyi forumlar
Bununla alakalı işlerimin yoğun olmadığı bir anda paylaşım yaparım değerli dostum çok uzun olacak çünkü tek kelime ile izah etmenin imkanı yok yazdığım o 3 satır bile çok eksik her sanatçı tanınmak ister o en büyük sanatçıdırHocam pek bir şey anlayamadım da.Tek cümleyle ozetlermisin