Neler Yeni

İnceleme EXCALİBUR G770 İNCELEMESİ

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
hayırlı olsun nasıl cihaz ?
Eyw cihaz muq diyebilirim kendi sitesinden 8k gibi bir fiyata aldi 1650ti 10300h hic bir sikintisi yok gta5 vs ultra rahat aciyor beraber multi felan da girdik gayet iyi birde sogutucu alicak

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Düşünsene bir laptopa o kadar para veriyorsun ve 2 USB girişi olduğunu görüyorsun.

Ov bi saniye.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
elinize sağlık.

TALHA MURAT

80+ Silver
Eyw cihaz muq diyebilirim kendi sitesinden 8k gibi bir fiyata aldi 1650ti 10300h hic bir sikintisi yok gta5 vs ultra rahat aciyor beraber multi felan da girdik gayet iyi birde sogutucu alicak
knk şöyle söyliyim arkadaşa söyle eğer ısınma sorunu varsa büüyk ihtimal termal macun yenilenmesi lazım servise versin sorun kalmıyor.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
knk şöyle söyliyim arkadaşa söyle eğer ısınma sorunu varsa büüyk ihtimal termal macun yenilenmesi lazım servise versin sorun kalmıyor.
Isinma sorunu yok ya su anlik ama bir altina sogutucu her laptopa lazim bence

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Birinde var diye herkeste sorun olacak anlamına gelmiyor. 😀
Daha bir sürü.

TALHA MURAT

80+ Silver
Daha bir sürü.
kardeşim ben kusursuz cihazmı deidm buna göre a400 de var patriot da var samsungda nadir var bulurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha bir sürü.
bu arada bu sağlık meselesi ssd ile alaklı değil senin yazman ile alaklı aklında bulunsun.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha bir sürü.
Tamam sorun olup olmadığı hakkında bir şey demiyorum, haklısın. Yine de arkadaşta da bu sorunlar olmak zorunda değil(oladabilir) . Onu söylemeye çalıştım.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar temmuz ayında G770 aldım ve aldığımda başka bir forumda konu açtım ve çok dışladılar işte 3 aya kalmaz sorun çıkar falan 8 ay oldu 9 ay olacak tık yok 1 ay önce termal bakımlarını yaptırdım 6 ayda bir öneriliyor ve bakımları için servise verirken 400 TL ye 8 GB ram taktırdım şuan cihaz orijinal konfigürasyonunda sayılır çünkü ben takmadım (takacaktım fakat ikinci elleri o kadar olunca bende hem garantili bir şekilde taktırdım ) şimdi size ürünle alakalı yaşadığım yaşamadığım sorunları artı ve eksilerini söyleyeceğim .

G770 İÇİ :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Özellikleri :

İ5-9300H

8 GB RAM SAMSUNG 2666 MHZ X2 (TOTAL 16 GB )

NVİDİA GTX 1650

İNTEL UHD 630 (APU)

480 GB SSD SATA3 KIOXA EXCERİA

CONTROL CENTER :

Bu uygulamada bilgisayar ile alakalı bilgi edinmenizi sağlıyor ( casper kendi yaptığı uygulama ) sıcaklık dereceleri , ram kullanımı , cpu ve gpu kullanımı VS. size bilgi veriyor ayrıca 4 sekme mevcut :

1) BİLGİSAYARIN DURUMU

Alıntıyı görüntüle

2) CİHAZ MODLARI

Alıntıyı görüntüle

3) KLAVYE AYDINLATMALARINI AYARLARMA ( KLAVYE 3 VARKLI BÖLGE İLE AYARLANABİLİYOR )

Alıntıyı görüntüle

4) KEY MACRO

Alıntıyı görüntüle

ARTISI EKSİSİ :

+ SOĞUTMASI YETERLİ GÜZEL BOŞTA İKEN VE YÜKTEKİ DEĞERLER ÇOK İYİ

+ KLAVYE AYDINLATMALARI 3 BÖLGEDEN OLUŞUYOR

+ KAMERASI FENA DEĞİL BEKLENTİNİN ÜSTÜNDE

+ ÇOK ÇABUK ŞARJ YEMİYOR 8 SAATE KADAR GİDİYOR PİL TASARRUFUNDA FAKAT PİLDE FULL GÜÇTE MAX 3 SAAT BİR İŞLEM YAPIYORSANIZ

+GARANTİSİ BOZULMADAN PARÇA YÜKSELTİMİ YAPABİLİYORSUNUZ

+ TOURCHPADİ ÇOK İYİ GÜZEL ALGILAMASI FONKSİYONLARI

- ÇOK PARMAK İZİ BIRAKIYOR

-USB PORT 3 TANE OLABİLİRDİ 2 TANE VAR

- HOPARLÖRÜ ÇOK YETERLİ DEĞİL BANGIR BANGIR SES VERMİYOR ONUN YAKINLARINDA ( BU KİŞİDEN KİŞİYE DDEĞİŞİR AMA SES AZ DEĞİL)
Elinize sağlık gayet güzel bir rehber olmuş

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bu arada bu sağlık meselesi ssd ile alaklı değil senin yazman ile alaklı aklında bulunsun.
4TB'da %1 sağlık düşmesi normal. Test sonuçlarımı atacağım illa, çok bilgili arkadaş;

1615925506534.png

"Alaklı" değil alakalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,413
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom