xragu
80+ Gold
Dahası
Bu arada arkadas cihazi aldiarkadaşınız aldımı cihazı ?
Bu arada arkadas cihazi aldiarkadaşınız aldımı cihazı ?
Birinde var diye herkeste sorun olacak anlamına gelmiyor.Aynısını bende kullanıyorum. Sorunlu.
hayırlı olsun nasıl cihaz ?Bu arada arkadas cihazi aldi
Eyw cihaz muq diyebilirim kendi sitesinden 8k gibi bir fiyata aldi 1650ti 10300h hic bir sikintisi yok gta5 vs ultra rahat aciyor beraber multi felan da girdik gayet iyi birde sogutucu alicakhayırlı olsun nasıl cihaz ?
knk şöyle söyliyim arkadaşa söyle eğer ısınma sorunu varsa büüyk ihtimal termal macun yenilenmesi lazım servise versin sorun kalmıyor.Eyw cihaz muq diyebilirim kendi sitesinden 8k gibi bir fiyata aldi 1650ti 10300h hic bir sikintisi yok gta5 vs ultra rahat aciyor beraber multi felan da girdik gayet iyi birde sogutucu alicak
Isinma sorunu yok ya su anlik ama bir altina sogutucu her laptopa lazim benceknk şöyle söyliyim arkadaşa söyle eğer ısınma sorunu varsa büüyk ihtimal termal macun yenilenmesi lazım servise versin sorun kalmıyor.
Birinde var diye herkeste sorun olacak anlamına gelmiyor.
kardeşim ben kusursuz cihazmı deidm buna göre a400 de var patriot da var samsungda nadir var bulurum.Kioxia 480GB SATA SSD hızlı sağlık düşmesi
Merhabalar, bundan neredeyse 1 ay önce 0 bir sistem topladım, ve belirli bir süre boyunca tüm parçalarını stres testlerine soktum. Fark ettim ki SSD'nin sağlığı 6-7 günde bir düşüyor. Bu sizce normal midir? SSD'de bad sector bulunmuyor ama sağlığı bana çok hızlı düşüyormuş gibi geliyor. Bu arada...www.technopat.netKioxia 480GB SATA SSD hızlı sağlık düşmesi
Merhabalar, bundan neredeyse 1 ay önce 0 bir sistem topladım, ve belirli bir süre boyunca tüm parçalarını stres testlerine soktum. Fark ettim ki SSD'nin sağlığı 6-7 günde bir düşüyor. Bu sizce normal midir? SSD'de bad sector bulunmuyor ama sağlığı bana çok hızlı düşüyormuş gibi geliyor. Bu arada...minecraft.bbs.trDaha bir sürü.Kioxia Exceria SSD hızı düşük
SSD'im bu. SSD okuma/yazma hızı ortalama 380/430 arası. Sizce neden olabilir? SSD sağlık testinde hiçbir sıkıntı çıkmadı ve sağlık durumu %100 gözüküyor. Not: Ürünü alalı 1 ay oldu.www.technopat.net
bu arada bu sağlık meselesi ssd ile alaklı değil senin yazman ile alaklı aklında bulunsun.Kioxia 480GB SATA SSD hızlı sağlık düşmesi
Merhabalar, bundan neredeyse 1 ay önce 0 bir sistem topladım, ve belirli bir süre boyunca tüm parçalarını stres testlerine soktum. Fark ettim ki SSD'nin sağlığı 6-7 günde bir düşüyor. Bu sizce normal midir? SSD'de bad sector bulunmuyor ama sağlığı bana çok hızlı düşüyormuş gibi geliyor. Bu arada...www.technopat.netKioxia 480GB SATA SSD hızlı sağlık düşmesi
Merhabalar, bundan neredeyse 1 ay önce 0 bir sistem topladım, ve belirli bir süre boyunca tüm parçalarını stres testlerine soktum. Fark ettim ki SSD'nin sağlığı 6-7 günde bir düşüyor. Bu sizce normal midir? SSD'de bad sector bulunmuyor ama sağlığı bana çok hızlı düşüyormuş gibi geliyor. Bu arada...minecraft.bbs.trDaha bir sürü.Kioxia Exceria SSD hızı düşük
SSD'im bu. SSD okuma/yazma hızı ortalama 380/430 arası. Sizce neden olabilir? SSD sağlık testinde hiçbir sıkıntı çıkmadı ve sağlık durumu %100 gözüküyor. Not: Ürünü alalı 1 ay oldu.www.technopat.net
Tamam sorun olup olmadığı hakkında bir şey demiyorum, haklısın. Yine de arkadaşta da bu sorunlar olmak zorunda değil(oladabilir) . Onu söylemeye çalıştım.Kioxia 480GB SATA SSD hızlı sağlık düşmesi
Elinize sağlık gayet güzel bir rehber olmuşArkadaşlar temmuz ayında G770 aldım ve aldığımda başka bir forumda konu açtım ve çok dışladılar işte 3 aya kalmaz sorun çıkar falan 8 ay oldu 9 ay olacak tık yok 1 ay önce termal bakımlarını yaptırdım 6 ayda bir öneriliyor ve bakımları için servise verirken 400 TL ye 8 GB ram taktırdım şuan cihaz orijinal konfigürasyonunda sayılır çünkü ben takmadım (takacaktım fakat ikinci elleri o kadar olunca bende hem garantili bir şekilde taktırdım ) şimdi size ürünle alakalı yaşadığım yaşamadığım sorunları artı ve eksilerini söyleyeceğim .
G770 İÇİ :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Özellikleri :
İ5-9300H
8 GB RAM SAMSUNG 2666 MHZ X2 (TOTAL 16 GB )
NVİDİA GTX 1650
İNTEL UHD 630 (APU)
480 GB SSD SATA3 KIOXA EXCERİA
CONTROL CENTER :
Bu uygulamada bilgisayar ile alakalı bilgi edinmenizi sağlıyor ( casper kendi yaptığı uygulama ) sıcaklık dereceleri , ram kullanımı , cpu ve gpu kullanımı VS. size bilgi veriyor ayrıca 4 sekme mevcut :
1) BİLGİSAYARIN DURUMU
Alıntıyı görüntüle
2) CİHAZ MODLARI
Alıntıyı görüntüle
3) KLAVYE AYDINLATMALARINI AYARLARMA ( KLAVYE 3 VARKLI BÖLGE İLE AYARLANABİLİYOR )
Alıntıyı görüntüle
4) KEY MACRO
Alıntıyı görüntüle
ARTISI EKSİSİ :
+ SOĞUTMASI YETERLİ GÜZEL BOŞTA İKEN VE YÜKTEKİ DEĞERLER ÇOK İYİ
+ KLAVYE AYDINLATMALARI 3 BÖLGEDEN OLUŞUYOR
+ KAMERASI FENA DEĞİL BEKLENTİNİN ÜSTÜNDE
+ ÇOK ÇABUK ŞARJ YEMİYOR 8 SAATE KADAR GİDİYOR PİL TASARRUFUNDA FAKAT PİLDE FULL GÜÇTE MAX 3 SAAT BİR İŞLEM YAPIYORSANIZ
+GARANTİSİ BOZULMADAN PARÇA YÜKSELTİMİ YAPABİLİYORSUNUZ
+ TOURCHPADİ ÇOK İYİ GÜZEL ALGILAMASI FONKSİYONLARI
- ÇOK PARMAK İZİ BIRAKIYOR
-USB PORT 3 TANE OLABİLİRDİ 2 TANE VAR
- HOPARLÖRÜ ÇOK YETERLİ DEĞİL BANGIR BANGIR SES VERMİYOR ONUN YAKINLARINDA ( BU KİŞİDEN KİŞİYE DDEĞİŞİR AMA SES AZ DEĞİL)
4TB'da %1 sağlık düşmesi normal. Test sonuçlarımı atacağım illa, çok bilgili arkadaş;bu arada bu sağlık meselesi ssd ile alaklı değil senin yazman ile alaklı aklında bulunsun.