Yardım F/P güç kaynağı lazım

Sonraki mesajıma bak
bilinmiyor dedin ve hala aynı şeyi söylüyorsun king bu psu yu sanr üretiyor diye bu kadar ucuza alabiliyorsun şuan cwt veya seasonic üretse min 8 9k dan aşağı bulamazdın :D

avrupada baya ünlü markaya bilinmeyen dedin ya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR DE asus msi dışında marka bilen var mı ki bunu bilsinler be kral
Kuls tipi soğutucusinu alan ilk ben oldum herhalde gamingen de ne soru ne yorum vardı baya güzel malzeme kalitesi felan da dev gibi sığmıyor anakarta

Kuls tipi soğutucusinu alan ilk ben oldum herhalde gamingen de ne soru ne yorum vardı baya güzel malzeme kalitesi felan da dev gibi sığmıyor anakarta
kule tipi soğutucunun bir problemi yok ki 20 sene önceki hava soğutma ile bugunki hava arasında 8 9 derece oynuyor onuda fan alınca düzeliyor

kule tipi soğutucunun bir problemi yok ki 20 sene önceki hava soğutma ile bugunki hava arasında 8 9 derece oynuyor onuda fan alınca düzeliyor
Zaten problemi yok sadece çok büyük ekran kartına değiyor anakartta dolayı tabide

Dongguan SANR Electronic Technology (Casecom)

- S-1700M A-J platformu

1200w üzeri olunca ki platform bu

- SMZ platformu

850w 1200w arası olanlarda bu platform sanr ucuza veriyor yoksa kimse tercih etmezdi (marka şuan gayet başarılı gidiyor yeni ama gayet iyi işler yapıyorlar)

Zaten problemi yok sadece çok büyük ekran kartına değiyor anakartta dolayı tabide
ne kadar lık bir değme var tam temas varsa sorun olabilir

bilinmiyor dedin ve hala aynı şeyi söylüyorsun king bu psu yu sanr üretiyor diye bu kadar ucuza alabiliyorsun şuan cwt veya seasonic üretse min 8 9k dan aşağı bulamazdın :D
1000227008.webp
hocam dediğin gibi pahalı olur ama 8-9 k ney uçurdun fiyatı

- S-1700M A-J platformu

1200w üzeri olunca ki platform bu

- SMZ platformu

850w 1200w arası olanlarda bu platform sanr ucuza veriyor yoksa kimse tercih etmezdi (marka şuan gayet başarılı gidiyor yeni ama gayet iyi işler yapıyorlar)

ne kadar lık bir değme var tam temas varsa sorun olabilir
Temas varda sıkıntı yok destek var kartın altında bide 2-3 gün test ettim

avrupada baya ünlü markaya bilinmeyen dedin ya :D

TR DE asus msi dışında marka bilen var mı ki bunu bilsinler be kral
Hocam turkieyede yeni yeni bilinmeye basladi, ben 3 sene once pc toplayacakken kimseyi gormedim enermax oneren.Suan da forumsakiler oneriyor herkes "bu ne?" diyor hala.

Hocam turkieyede yeni yeni bilinmeye basladi, ben 3 sene once pc toplayacakken kimseyi gormedim enermax oneren.Suan da forumsakiler oneriyor herkes "bu ne?" diyor hala.
orasına zaten katılıyorum şu ülkede çöp bile üretsen reklamını güzel yaparsan satarsın
asus msi gibi markaları herkes biliyor ama sadece bunları biliyor geneli

sayenizde enermax alacam kalitesiz sanıyordum ama ikna oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,507
Üyeler
184,465
Son üye
bellumaces
Geri