Neler Yeni

F/P mikrofon önerisi

hallfxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Arda Teksin
Bütçem 1500TL.
bunu almayı düşündüm birkaç videosunuda izledim sesi iyi cızırtı felan yok. sizce 1500 e bundan daha iyisi alınır mı?,yada bu alınmalımı?
Rampage gibi bir marka önermem temudan bakman daha iyi olur bu bütçeye pek bir şey yok.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Arda Teksin
ramapage kadar kotu degıl fp genelde
Hocam siz memnun olabilirsiniz herkesinin düşüncesi değişir tabii ki ama ben önermem fp açısından gamenote fuxi h3 aldım 1 hafta geçmeden sağ kulak ses vermemeye başladı sıfır ürün gönderdiler ondada cızırtılı ses veriyordu herkesin vardır önermediği bir 'marka' benimde bu

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Yusuf Karayer
Hocam siz memnun olabilirsiniz herkesinin düşüncesi değişir tabii ki ama ben önermem fp açısından gamenote fuxi h3 aldım 1 hafta geçmeden sağ kulak ses vermemeye başladı sıfır ürün gönderdiler ondada cızırtılı ses veriyordu herkesin vardır önermediği bir 'marka' benimde bu
FUXI-H3 alınmaz zaten fakat Havit Rampage markasından kat kat daha iyi.

Gurkanpiro

80+ Platinum
zaten alınmaması gereken modelını almıssınız ama dıger yonlerden guzel bır marka

hallfxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bütcede bulabildiğim en iyisi bu sanırım. alıp bir şans vereceğim teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,304
Üyeler
161,432
Son üye
emir3407