faizsiz taksitli iphone 13 alabilir miyim

Riddle

80+
Reaksiyon skoru
159
12 ay veya 9 ay taksitle almak istiyorum 2 el almak istiyordum ama bankalar çok faiz koyuyor sanırım 30k ya sıfır fiyatına geliyo babamın veya ablamın kartlarından taksit yapıcaz 2 el faizsiz alabilirmiyim yoksa teknosa falan 12 aya faiz koyuyor mu trendyol amazon falan nerden alabilirim?

12 ay veya 9 ay taksitle almak istiyorum 2 el almak istiyordum ama bankalar çok faiz koyuyor sanırım 30k ya sıfır fiyatına geliyo babamın veya ablamın kartlarından taksit yapıcaz 2 el faizsiz alabilirmiyim yoksa teknosa falan 12 aya faiz koyuyor mu trendyol amazon falan nerden alabilirim?
Max 3 ay taksitle alabilirsin istesende faizsiz.

Kredi kartına taksit yok. Kredi faiz oranları çok yüksek. Nakitin olmadan telefon alma devri bitti.

Vatandan vade farksız 3 ay taksit ile alabilirsin fiba kredi ayarlıyorlar.

Tek çekip 12 ay bölersin ama bu yasal mı değil mi bilmiyorum. Faiz de koyuluyor üstüne 3k civarı olur diye düşünüyorum bankadan bankaya değişir bu oran az da olabilir çokta.

Bankaların faizsiz nakit avans kampanyalarına bak istersen 6 ay taksitli olabiliyor öyle herhalde.

Trendyol ve hepsiburada alışveriş kredisi var onları bir araştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,190
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri