Fiber internet hız normal mi

Teknik olarak fiberde 1000 mbps internet alırsan ve sana 2000mbps veya üstü destekleyen ont cihazı takarlarsa 1300 lere bile çıkma şansı var internetinin. Ancak sana taktıkları cihaz 1000 mbps destekli ont cihazı olduğundan ve onda da çeşitli verimlilik problerinden dolayı tam 1000 alamıyorsun.
Bilerek kısıtlıyorlar verimlilik problemi falan değil

Teknik olarak fiberde 1000 mbps internet alırsan ve sana 2000mbps veya üstü destekleyen ont cihazı takarlarsa 1300 lere bile çıkma şansı var internetinin. Ancak sana taktıkları cihaz 1000 mbps destekli ont cihazı olduğundan ve onda da çeşitli verimlilik problerinden dolayı tam 1000 alamıyorsun.
Tam 1000 olmasada 900 lerde olması gerekmez mi 865 demek 135 mg bit kayıp var

Modem wifi 6 li Deco wifi 5 Deco yu değiştirmeyi düşünüyorum ama öncellikle 800 leri alırsa işimi görür alıp alamayacağıni öğrenmek istiyorum ayrıca modemden niye 865 i geçmiyorum daha yeni kuruldu kablo yu çekti TT ekibi kendileri 900 leri geçmesi lazım değil mi
Post automatically merged:

Modlama derken ne yapıyoruz

Ana modemden 865 o kablolu veya kablosuz geçemiyorum ont cihazında sorun mu var yani yoksa sınırlandırılmış mi
SFP alıp ontyi modluyorsun birde ona uygun modem alıyorsun limite takılmadan 1000lik pakette 1300'e kadar zorluyorsun

900 935 alırsın max üstünü vermez TT

Turknet müşteri hizmetlerine yaz hızım az 1000 olması gerekmiyo mu diye belki bir hata vardır ben o şekilde 70den 100e çıkarttırdım kafalarına göre kısmışlar

Öyle olsa iyi olur ana ont cihazı dandik demekki. İnternet sağlayıcını arayıp bir konuş istersen o konuyu.

Turknet müşteri hizmetlerine yaz hızım az 1000 olması gerekmiyo mu diye belki bir hata vardır ben o şekilde 70den 100e çıkarttırdım kafalarına göre kısmışlar
Vdsl de banada yapmışlardı onu stabilite için vs diyerek saçma sapan.

SFP alıp ontyi modluyorsun birde ona uygun modem alıyorsun limite takılmadan 1000lik pakette 1300'e kadar zorluyorsun

900 935 alırsın max üstünü vermez TT
Ben onu da alamıyorum şuan

Sorucam hocam teşekkürler

Öyle olsa iyi olur ana ont cihazı dandik demekki. İnternet sağlayıcını arayıp bir konuş istersen o konuyu.

Vdsl de banada yapmışlardı onu stabilite için vs diyerek saçma sapan.
Görüşeyim ont cihazını sınırı geçmezse değişimini isterim

Bende bir ara kendi ont cihazımı kurmayı deneyeceğim böyle şeylerle yğraşmamak için. Ama türkiyede uygun ekipman bulması işkence.
SFP bulmak zor çinden getirtmen lazım vergi çıkıyor birde onu modlaması var o dahada işkence çünkü çince

Geri