Neler Yeni

Fiber kablom erimiş.

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet cal
Arkadaşlar fiber kablosu erimiş internet yok, destek talebi oluşturuldu. Buna ek falan yapıyorlarmış ama hızda düşüş oluyor diyorlar (1000/50 kullanıyorum) yada yeniden hat çekiyorlarmış. Bunların fiyatını bilen var mı? Yada hangisi daha sağlıklı?

WhoCares

80+ Gold
Arkadaşlar fiber kablosu erimiş internet yok, destek talebi oluşturuldu. Buna ek falan yapıyorlarmış ama hızda düşüş oluyor diyorlar (1000/50 kullanıyorum) yada yeniden hat çekiyorlarmış. Bunların fiyatını bilen var mı? Yada hangisi daha sağlıklı?
fiber kabloyu eritmek için yüksek sıcaklık gerek kim demiş onu :kekw:

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet cal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o korumasıdır içindeki fiber cam zaten o kırılmıştır kablo zarar görünce
Aynen bakalım 24 saat içinde ekip gelicekmiş ama biraz araştırdım ek yaparsak hızda düşüş oluyor diyorlar veya yeni kablo çektirmek çok pahalı mı?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,906
İsim
.
Fiber kabloyu eritecek ısı zaten evinizde yangına sebep olurdu, kablo ya kırılmıştır ya da dış koruması zarar görmüştür imkanı yok erimesinin.

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet cal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiber kabloyu eritecek ısı zaten evinizde yangına sebep olurdu, kablo ya kırılmıştır ya da dış koruması zarar görmüştür imkanı yok erimesinin.
Ya kablonun dışı erimiş içi gözüküyor herneyse ek yaparsak hızda düşüş oluyor diyorlar veya yeni kablo çektirmek çok pahalı mı? Hangisi daha iyi olur?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,906
İsim
.
Ya kablonun dışı erimiş içi gözüküyor herneyse ek yaparsak hızda düşüş oluyor diyorlar veya yeni kablo çektirmek çok pahalı mı? Hangisi daha iyi olur?
Kablo yeterince uzunsa ve ONT ye yakın bir yerden hasar almışsa zaten her türlü eke vs gerek kalmadan halledilir o. Teknik ekip gelsin onlar en uygun çözümleri size iletir ve siz de seçeneklerinize göre yol alırsınız. Yeni kablo çekmek de pahalı değil zaten

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Sefer
Hocam fiber alınca 1000 megabit alabiliyor musun? Birsey sorucam valoda kaç ms alıyorsun 1000megabit internetle?
Ben 24 megabit ile 25ms alıyorum.

Top Bottom