Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Arkadaşlar elimde fifa 19 var, ben sadece santra oynuyorum başka oynayabileceğim bir tür var mıdır? Örneğin: online, kendi takımımı oluşturma gibi şeyler?
Fifa 19'un Online Sunucuları Kapanmadı Mı ?Arkadaşlar elimde fifa 19 var, ben sadece santra oynuyorum başka oynayabileceğim bir tür var mıdır? Örneğin: online, kendi takımımı oluşturma gibi şeyler?
Crack oynuyorsan sadece çevrim içi şeyler oynayabiliyorsunuzArkadaşlar elimde fifa 19 var, ben sadece santra oynuyorum başka oynayabileceğim bir tür var mıdır? Örneğin: online, kendi takımımı oluşturma gibi şeyler?
Alex Hunter vardı yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar elimde fifa 19 var, ben sadece santra oynuyorum başka oynayabileceğim bir tür var mıdır? Örneğin: online, kendi takımımı oluşturma gibi şeyler?
Ps ve pc için olan etkinlikler farklı mı?Ps ye göre mi söylüyorsunuz pc ye göre mi?
Bilmiyorum ki, ps de Alex Hunter denilen şey ne?Ps ve pc için olan etkinlikler farklı mı?
Alex Hunter fifanın yarattığı bir oyuncu fifa 17 18 19 da olan bir modBilmiyorum ki, ps de Alex Hunter denilen şey ne?