Driveri yok evet olsa güzel olurmuş ancak Nvidia Broadcast'e sahip olanlar için Broadcast'den ek ayar yapmak mümkün.Bende A6T olanı var gerçekten muazzam ses veriyor, tek sıkıntısı programı yok oradan ayar yapamıyoruz o biraz sıkıcı onun dışında çok iyi mikrofon.
Herşeyi yaptırır. Yayın da yaparsın Podcast beyaz kurt tarzı videolar da hazırlarsın şarkı kaydında bile üzmez. Genellikle amatör-orta seviyede şarkı kaydı için kullanılan giriş seviyesi olarak hitap edilen BM800 gibi mikrofonlardan çok daha kaliteli ve güzel bir ses verir şarkı performansı olarak.Yayın için mi uygun yoksa amatör bir şekilde şiir, şarkı, podcast tarzı kayıtlar alınabilir mi bu mikrofonla
Teşekkür ederim değerli yorumların için.Video şahane olmuş fifine her zaman ki gibi bildiğim gibi kalitesini konuşturmuş elgato dan bile iyi olması aşırı şaşırttı içeriğe verdiğin emekte süper olmuş bende video çekmeye başlamayı düşünüyorum halen aşırı incelliyeceğim bir ürün yok ama
hocam bu kardioid özelliği, mikrofonu hangi yöne çevirirsem çevireyim klavye sesleri net bir şekilde geliyor.Teşekkürler
Ses performansının bu kadar iyi olacağını bende beklemiyordum Elgato'yu aldığım için biraz pişman olmuş olabilirim
Hayırlı olsun gerçekten üzmeyeceğine garanti edebilirim Fiyatını bu denli hak eden başka bir mikrofon görmedim ben.
Klavye Switch Mavi Mi Hocamhocam bu kardioid özelliği, mikrofonu hangi yöne çevirirsem çevireyim klavye sesleri net bir şekilde geliyor.
e tabi kırmızı falan olsa almazdıKlavye Switch Mavi Mi Hocam
e tabi kırmızı falan olsa almazdı
arkadaşın videoyu izleseydin keşke.Ses Olayı Normal O Zaman .
İzledim Ama Hatırlamıyorum Tam Olarakarkadaşın videoyu izleseydin keşke.
kardioid sesi sadece önden alır arkadan almaz blue switch de olsa az alır diye belirtiyor.İzledim Ama Hatırlamıyorum Tam Olarak
Anladım Hocam .kardioid sesi sadece önden alır arkadan almaz blue switch de olsa az alır diye belirtiyor.