Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Serbest piyasada herkes istediği fiyata satar ve bu yasal bir şey adam önce davranıp almış satacak kar edecek bunda bir problem yok.
ayn bende bi düşündüm acaba alsammı daha sonra birazdaha pahalıya satarım diye de sona düşündüm alacak olanlar alsın gevşekliğin lüzumu yokBurada çok savunan oldu parasıyla değil mi diye bu fırsatçılık değil de nedir ? Benim durumum da vardı dedim almayacağım kullanmayacağım sistemi. Görüyoruz piyasa üstü fiyata koyuyorlar inşallah ellerinde kalır ne diyim yazık günah.
1 tane alması okeyde ya 3 4 tane aldıysa o harbi gevşeklik olur benceSerbest piyasada herkes istediği fiyata satar ve bu yasal bir şey adam önce davranıp almış satacak kar edecek bunda bir problem yok.
Hocam 1 2 k kar edecem diye de yapılmaz çoğu satmak için aldı serbest piyasa tamam da ne kadar etik bu millet o kadar beklerken.ayn bende bi düşündüm acaba alsammı daha sonra birazdaha pahalıya satarım diye de sona düşündüm alacak olanlar alsın gevşekliğin lüzumu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 1 tane alması okeyde ya 3 4 tane aldıysa o harbi gevşeklik olur bence
ayn bende bi satmayı düşüündüm alıp sonra vazgeçtimHocam 1 2 k kar edecem diye de yapılmaz çoğu satmak için aldı serbest piyasa tamam da ne kadar etik bu millet o kadar beklerken.
bu yüzden birsürü alamayan oluyor stok 1000 de olsa bu fırsatçılar birsürü alabilirler fazla kâr içinayn bende bi satmayı düşüündüm alıp sonra vazgeçtim
biliyorum ama ihtiyacı olan var1-Yaptığı yanlış bir şey fakat serbest piyasa istediği fiyata koyabilir.
2-Abdullah abinin yapacağı bir şey yok çünkü o sistemi alan ister 5 sene kullanır ister geldiği gibi satar çünkü sistem artık adamın istediğini yapabilir.
Hocam onu bende biliyorum bu zamanda o kadar indirim bulunamaz desek yeridir fakat yapacak bir şey yok.biliyorum ama ihtiyacı olan var
Bu satan kişinin de paraya ihtiyacı olabilir.biliyorum ama ihtiyacı olan var
Genelde millet çalışmıyor böyle al sat yapmayı meslek edindiler.Bu satan kişinin de paraya ihtiyacı olabilir.