Mesajlaşmayı bana özel atsana foto.kanka alıcıymış gibi yazıyım sonra bir söveyim bekle canı maz trol çekti
Mesajlaşmayı bana özel atsana foto.kanka alıcıymış gibi yazıyım sonra bir söveyim bekle canı maz trol çekti
tamamMesajlaşmayı bana özel atsana foto.
Akıllıca zekice bir trolleme olsun, gülek biraztamam
dönse bir de selamun aleyküm dedim bakalım pazarlık payı var mı diye sordum anlamıyormuş gibi davrancamAkıllıca zekice bir trolleme olsun, gülek biraz
Aynen ben misal bu sistemi alayım, sonra 10000 e koyayım, pc den anlamayan bi kardeşimiz alsın.kimse kusura bakmasın konuya yazılan mesajların çoğu boş herkes istediğini alıp satma özgürlüğüne sahiptir serbest piyasaya göre herkes istediği fiyatı yazabilir size zorla alın diyen yok
kanka nesnel düşüncelere gelince ben de böyle düşünüyorum ama insanlığımızı kaybetmeyelkim dsiye arada bir insancıl düşünyorumkimse kusura bakmasın konuya yazılan mesajların çoğu boş herkes istediğini alıp satma özgürlüğüne sahiptir serbest piyasaya göre herkes istediği fiyatı yazabilir size zorla alın diyen yok
evet alabilir bu o adamın suçudur adam 10000 tl ye o pc yi almak zorunda değil kimse zorla aldırmıyor bu pcleriAynen ben misal bu sistemi alayım, sonra 10000 e koyayım, PC den anlamayan bi kardeşimiz alsın.
Sen bu kafayla gidersen...evet alabilir bu o adamın suçudur adam 10000 TL ye o PC yi almak zorunda değil kimse zorla aldırmıyor bu pcleri
Millet kendi IP sinden alır 2.yide komşusuns uğrar orda alır 3.sünüde başka bir komşuKodu alırlar, onun yerine her İP en fazla bir kasa alıcak şekilde ayarlasalar o zaman iyi olur.