Fırsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar sistemi alamıyor!

kimse kusura bakmasın konuya yazılan mesajların çoğu boş herkes istediğini alıp satma özgürlüğüne sahiptir serbest piyasaya göre herkes istediği fiyatı yazabilir size zorla alın diyen yok

kimse kusura bakmasın konuya yazılan mesajların çoğu boş herkes istediğini alıp satma özgürlüğüne sahiptir serbest piyasaya göre herkes istediği fiyatı yazabilir size zorla alın diyen yok
Aynen ben misal bu sistemi alayım, sonra 10000 e koyayım, pc den anlamayan bi kardeşimiz alsın.

kanka nesnel düşüncelere gelince ben de böyle düşünüyorum ama insanlığımızı kaybetmeyelkim dsiye arada bir insancıl düşünyorum

Şunun gibileri var ya cidden döveceksin ya açacaksın csgo'yu her öldüğün de bir tane de sen vuracaksın saatlerce dayak atıcaksın. İnsanlar ihtiyacından böyle bir sistem arıyor adam gelmiş 7k'ya ilan veriyor. Ulan ne kadar midesiz kalpsiz yaratıklarsınız.

Serbest piyasa var diye başkalarının hakkını yemek yanlış. Bunu desteklemenize anlam veremiyorum.

Adam ihtiyacı olanlar alsın diye aylarca anlaşmaya uğraşıyor. Sonra böyleleri ticari gelir için alıyor. Bu mu desteklediğiniz şey yani? Sizin alacağınız sisteme böyle yapsalar hoşunuza gider mi?

Azıcık empati yapmadan bu ülkede böyle stokçular bit-mez.

Birisi 300 tl lik bi şeyi 500 e koyuyo öteki bunu görünce 500 tl lik malı 700e satıyor ben de geçen gördüm burada konu dolar enflasyon felan degil burada konu halkın birbirine atmaya çalıştığı KAZIK

Kodu alırlar, onun yerine her İP en fazla bir kasa alıcak şekilde ayarlasalar o zaman iyi olur.
Millet kendi IP sinden alır 2.yide komşusuns uğrar orda alır 3.sünüde başka bir komşu

Geri