Neler Yeni

Fırsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar sistemi alamıyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
kimse kusura bakmasın konuya yazılan mesajların çoğu boş herkes istediğini alıp satma özgürlüğüne sahiptir serbest piyasaya göre herkes istediği fiyatı yazabilir size zorla alın diyen yok

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
kimse kusura bakmasın konuya yazılan mesajların çoğu boş herkes istediğini alıp satma özgürlüğüne sahiptir serbest piyasaya göre herkes istediği fiyatı yazabilir size zorla alın diyen yok
Aynen ben misal bu sistemi alayım, sonra 10000 e koyayım, pc den anlamayan bi kardeşimiz alsın.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
kanka nesnel düşüncelere gelince ben de böyle düşünüyorum ama insanlığımızı kaybetmeyelkim dsiye arada bir insancıl düşünyorum

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Şunun gibileri var ya cidden döveceksin ya açacaksın csgo'yu her öldüğün de bir tane de sen vuracaksın saatlerce dayak atıcaksın. İnsanlar ihtiyacından böyle bir sistem arıyor adam gelmiş 7k'ya ilan veriyor. Ulan ne kadar midesiz kalpsiz yaratıklarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Aynen ben misal bu sistemi alayım, sonra 10000 e koyayım, PC den anlamayan bi kardeşimiz alsın.
evet alabilir bu o adamın suçudur adam 10000 tl ye o pc yi almak zorunda değil kimse zorla aldırmıyor bu pcleri

Serbest piyasa var diye başkalarının hakkını yemek yanlış. Bunu desteklemenize anlam veremiyorum.

Adam ihtiyacı olanlar alsın diye aylarca anlaşmaya uğraşıyor. Sonra böyleleri ticari gelir için alıyor. Bu mu desteklediğiniz şey yani? Sizin alacağınız sisteme böyle yapsalar hoşunuza gider mi?

Azıcık empati yapmadan bu ülkede böyle stokçular bit-mez.

Watchmoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mahmut Emin Doğan
Birisi 300 tl lik bi şeyi 500 e koyuyo öteki bunu görünce 500 tl lik malı 700e satıyor ben de geçen gördüm burada konu dolar enflasyon felan degil burada konu halkın birbirine atmaya çalıştığı KAZIK

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Kodu alırlar, onun yerine her İP en fazla bir kasa alıcak şekilde ayarlasalar o zaman iyi olur.
Millet kendi IP sinden alır 2.yide komşusuns uğrar orda alır 3.sünüde başka bir komşu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,341
Üyeler
164,296
Son üye
Roxalan