Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

Troll müsün bilemem ama söylediğin kanal efsaneymiş :D
daha yeni 15 oldum 1.77 boy 56 kiloyum uyku düzenim iyi ve çok fazla paketli gıdalar yemiyorum (ortalama günde 1 paket ikram probis cinsi şeyler yiyorum) bi zamanlar evde sabah kalkınca mekik şınava başlamıştım ama 5-6 günden sonra devam edemedim kolumu ve vücudumu kalınlaştırmak istiyorum tavsiyeleriniz var mı

daha yeni 15 oldum 1.77 boy 56 kiloyum uyku düzenim iyi ve çok fazla paketli gıdalar yemiyorum (ortalama günde 1 paket ikram probis cinsi şeyler yiyorum) bi zamanlar evde sabah kalkınca mekik şınava başlamıştım ama 5-6 günden sonra devam edemedim kolumu ve vücudumu kalınlaştırmak istiyorum tavsiyeleriniz var mı
Maddi durumunu bilmiyorum ama spora başlama düşüncen varsa ve maddi durumun iyiyse iyi hocalar eşliğinde spora başlamanı ve araştırıp öğrenmeni tavsiye edebilirim sana. Koç eşliğinde çalışacak durumun yoksa ve spor yapmak istiyorsan kendin çok iyi araştırmalısın çünkü bazı hataların geri dönüşü olmuyor. Yaşın küçük o yüzden böyle söylüyorum bu işi bilmeden yapan insanlar 25 ine sağlam gelemiyor bilgin olsun :)

Çok yesem bile kilo alamıyorum, avantaj mı dezavantaj mı?

Abi spor yapmadan önce aç karna 5 tane çiğ yumurta yiyorum.

Etkisi olur mu?
Ciddi olmadığını biliyorum ama ciddiysen dikkat et hastalık kaparsın :) 😘
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok yesem bile kilo alamıyorum, avantaj mı dezavantaj mı?
Çok yediğini zannediyorsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bıçak çekene napıyonuz
Bilemiyorum dövüşçü değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye