Deadlifter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 851
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim.Oha abi fotoraftaki sen misin??? baya kaslı biri.
Benim.Oha abi fotoraftaki sen misin??? baya kaslı biri.
Troll seziyorumBen okulda hep dayak yiyorum.![]()
Yok abi ne trollü? ben deep humordaki bahtiyar tiyatro karakterini seviyorum o yuzden adim falan bahtyiarTroll seziyorum![]()
Troll müsün bilemem ama söylediğin kanal efsaneymişYok abi ne trollü? ben deep humordaki bahtiyar tiyatro karakterini seviyorum o yuzden adim falan bahtyiar![]()
daha yeni 15 oldum 1.77 boy 56 kiloyum uyku düzenim iyi ve çok fazla paketli gıdalar yemiyorum (ortalama günde 1 paket ikram probis cinsi şeyler yiyorum) bi zamanlar evde sabah kalkınca mekik şınava başlamıştım ama 5-6 günden sonra devam edemedim kolumu ve vücudumu kalınlaştırmak istiyorum tavsiyeleriniz var mıTroll müsün bilemem ama söylediğin kanal efsaneymiş![]()
Maddi durumunu bilmiyorum ama spora başlama düşüncen varsa ve maddi durumun iyiyse iyi hocalar eşliğinde spora başlamanı ve araştırıp öğrenmeni tavsiye edebilirim sana. Koç eşliğinde çalışacak durumun yoksa ve spor yapmak istiyorsan kendin çok iyi araştırmalısın çünkü bazı hataların geri dönüşü olmuyor. Yaşın küçük o yüzden böyle söylüyorum bu işi bilmeden yapan insanlar 25 ine sağlam gelemiyor bilgin olsundaha yeni 15 oldum 1.77 boy 56 kiloyum uyku düzenim iyi ve çok fazla paketli gıdalar yemiyorum (ortalama günde 1 paket ikram probis cinsi şeyler yiyorum) bi zamanlar evde sabah kalkınca mekik şınava başlamıştım ama 5-6 günden sonra devam edemedim kolumu ve vücudumu kalınlaştırmak istiyorum tavsiyeleriniz var mı
@vvarşive hocamız cevap versin ben daha sonrasında cevap vereceğim.
Konumu ele geçirmeye çalışan bro hoşgeldin
Ciddi olmadığını biliyorum ama ciddiysen dikkat et hastalık kaparsınAbi spor yapmadan önce aç karna 5 tane çiğ yumurta yiyorum.
Etkisi olur mu?
Çok yediğini zannediyorsunÇok yesem bile kilo alamıyorum, avantaj mı dezavantaj mı?
Bilemiyorum dövüşçü değilim.Bıçak çekene napıyonuz