Çözüldü✓ Forumun adaleti neden yok ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sansürlü bir kelime kullanmışsın ama küfür değil. Hatta argo bile sayılmıyor. Öylesine sansürlemişler.

Peki o @Muhammed Köylü denen arkadaş ban yedimi ?
Etiketledigine göre hayır ama bu adam hatasız sistemi çok kötü cart cırt demişti hata nerede dediğimde a..... .....da gibi bir küfür etmişti direk permalandi yöneticiler kötü değil gayette adalet var ayrıca mod sen değilsin kimin yiyip kimin yemecegi seni alakadar etme,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin o konuda yazdıklarını okudum da,
Hiç de burada göründüğün gibi masum değilsin.
Kendi paçanı kurtarmaya bak bence sen.
Konuyu atabilirmisin

İnsanlarla dalga geçerek ardından adalet beklemen çok komik.

Sansürlü bir kelime kullanmışsın ama küfür değil. Hatta argo bile sayılmıyor. Öylesine sansürlemişler.

Onlar sansürlemedi ben sansürledim.

İnsanlarla dalga geçerek ardından adalet beklemen çok komik.

Sen küfür yesen öyle demessinde senle kim dalga geçtiki ? ekran kartı eski bunu alıcak biri olmaz dedim ztn o ekran akrtını kullanmıyorsundur bile bunu kırılma diye meme(komik fotoğraf) ile gösterdim.

Bir mesaj
"AMD ve intelde "intelle aşk yaşayan garip cucuklar gelin aynı konuda saygilo olun demiyecwgim kufurde edebilirsiniz virtual box konusu bir sansür anladıysam Arap olayım haklısın adalet yok ben olsam 3 uyarı atardim

Onlar sansürlemedi ben sansürledim.

Sen küfür yesen öyle demessinde senle kim dalga geçtiki ? ekran kartı eski bunu alıcak biri olmaz dedim ztn o ekran akrtını kullanmıyorsundur bile bunu kırılma diye meme(komik fotoğraf) ile gösterdim.

Ama onun dışında kendi argolarin ve Çok biliyorum havasında geçtiğin dalgalar var uyarilardan 1hp im kaldı onuda sana harcarim konuyu uzatmayin

Bir mesaj
"AMD ve intelde "intelle aşk yaşayan garip cucuklar gelin aynı konuda saygilo olun demiyecwgim kufurde edebilirsiniz virtual box konusu bir sansür anladıysam Arap olayım haklısın adalet yok ben olsam 3 uyarı atardim

Karşılık verdim AMD fanboyu garip çucuklar dedikten sonra. onada alınmadım. arap olayımdada kendi hakkımda konuştum sana veya başka birine bişey demedim. okuyarak cevap verseydin keşke.

Öpüşüp barışın çocuklar Zor günlerden geçiyoruz herkes stressli

Karşılık verdim AMD fanboyu garip çucuklar dedikten sonra. onada alınmadım. arap olayımdada kendi hakkımda konuştum sana veya başka birine bişey demedim. okuyarak cevap verseydin keşke.

Forumda argo yasak ona dmdim kendime dedim diye bir şey yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn