- Reaksiyon skoru
- 788
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Adalet şu an dağıtılıyor zaten.
Hatta sen bu konuyu açarken 1 yeni adalet mesajı da senin gelen kutuna geldi.
Peki o @Muhammed Köylü denen arkadaş ban yedimi ?
Adalet şu an dağıtılıyor zaten.
Hatta sen bu konuyu açarken 1 yeni adalet mesajı da senin gelen kutuna geldi.
Sen milleti boş ver.Peki o @Muhammed Köylü denen arkadaş ban yedimi ?
Senin o konuda yazdıklarını okudum da,Peki o @Muhammed Köylü denen arkadaş ban yedimi ?
Etiketledigine göre hayır ama bu adam hatasız sistemi çok kötü cart cırt demişti hata nerede dediğimde a..... .....da gibi bir küfür etmişti direk permalandi yöneticiler kötü değil gayette adalet var ayrıca mod sen değilsin kimin yiyip kimin yemecegi seni alakadar etme,Peki o @Muhammed Köylü denen arkadaş ban yedimi ?
Konuyu atabilirmisinSenin o konuda yazdıklarını okudum da,
Hiç de burada göründüğün gibi masum değilsin.
Kendi paçanı kurtarmaya bak bence sen.
Buraya atmayayım.Konuyu atabilirmisin
Bakıyor um şimdi 1dkBuraya atmayayım.
Arkadaşın mesajlarından bak yazdıklarına.
Hep saçmalamış zaten 2 lafından 1'i falso.
Sansürlü bir kelime kullanmışsın ama küfür değil. Hatta argo bile sayılmıyor. Öylesine sansürlemişler.
İnsanlarla dalga geçerek ardından adalet beklemen çok komik.
Onlar sansürlemedi ben sansürledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen küfür yesen öyle demessinde senle kim dalga geçtiki ? ekran kartı eski bunu alıcak biri olmaz dedim ztn o ekran akrtını kullanmıyorsundur bile bunu kırılma diye meme(komik fotoğraf) ile gösterdim.
Bir mesaj
"AMD ve intelde "intelle aşk yaşayan garip cucuklar gelin aynı konuda saygilo olun demiyecwgim kufurde edebilirsiniz virtual box konusu bir sansür anladıysam Arap olayım haklısın adalet yok ben olsam 3 uyarı atardim
Karşılık verdim AMD fanboyu garip çucuklar dedikten sonra. onada alınmadım. arap olayımdada kendi hakkımda konuştum sana veya başka birine bişey demedim. okuyarak cevap verseydin keşke.