Fotnite 94 derece işlemci olurmu

Herhangi bir kule fan alman işini görecektir. Stok fanlar maalesef yetersiz kalıyor.

Hocam bu Soğutucu yetecektir lütfen oyun oynamak yerine azcık dişinizi sıkıp ders çalışın sonra üzülmeyin
Lgs donemimde haftasonu 8 saat oyun oynuyordum sadece denemelere girdim guzel bir yere gittim bence hayvan gibi calismaya gerek yok denemelere girsin hatalarina baksin yeter

Lgs donemimde haftasonu 8 saat oyun oynuyordum sadece denemelere girdim guzel bir yere gittim bence hayvan gibi calismaya gerek yok denemelere girsin hatalarina baksin yeter
Tabi ki de öyle bazıları derste odaklanır ve aralarda soru çözer eve geldiğinde azcık gözatar ona yeter . yinede bu bir yıl azcık dişini sıkıp der çalışsa sonraki 4 yılını etkiliyor (olduğu ortam vb.)

Tabi ki de öyle bazıları derste odaklanır ve aralarda soru çözer eve geldiğinde azcık gözatar ona yeter . yinede bu bir yıl azcık dişini sıkıp der çalışsa sonraki 4 yılını etkiliyor (olduğu ortam vb.)
doğru kral ben kendimi sıkmadım çok fazla sadece denemelere girdim ya ztn 10 20 tane test kitabı bitirmekte mantıksız geliyor bana aynı soruları çözzüzp duruyorsun

Hocam bu Soğutucu yetecektir lütfen oyun oynamak yerine azcık dişinizi sıkıp ders çalışın sonra üzülmeyin
pazar günü sınav hocalar artık çalışmayın dinlenin dedi ondan oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum 94 dereceler çok tehlikeli. Bu iş stok fanla olmaz. Git iyi bir sogutucu ve termal macun al sorunu çöz.

Sogutucu olarak şu canavar gibidir. Soğutamayacağı işlemci yok
şuan değerler 85 civarı bugun duzeldi hocam bi tık

pazar günü sınav hocalar artık çalışmayın dinlenin dedi ondan oynuyorum

şuan değerler 85 civarı bugun duzeldi hocam bi tık
85 de çok kötü.

Benim işlemci yük altında 55 dereceyi geçmez. İ5 12400f islemci, Phantom Spirit 120 SE soğutucu var.

85 de çok kötü.

Benim işlemci yük altında 55 dereceyi geçmez. İ5 12400f islemci, Phantom Spirit 120 SE soğutucu var.
benım stok soğutucu ama hocam ondan normal diyorlar ama phantom sporote geçmeyi düşünüyorum

Soğutucunu değiştir kanka işlemciyi yakarsın

Hocam bütçe hangisine yetiyorsa onu alın hepsi iyi ama yukarıdan aşağıya doğru soğru soğutma performansı kötüleşiyor siz diyorsanınız ki ben sadece ryzen 5 5500 için kullanıcam gelecekte sıvı soğutma alacağım 600 TL lik yeter
thermalrıght alırım İnşeALLAH yakında sınav bitsin gerisi kolay

Geri