Wraithin mousepadlarini görüp duruyorum nasıl acaba çok merak ediyorum hocam.Steel series qck+ kendim de kullanıyorum gayet güzel başka mousepad kullanamaz oldum çok tırtıklı geliyor elime.
90x40Boyut olarak nasıl bişey istiyorsun ucuz yollu 48 40 istiyorsan temudan attack shark cm02 önerebilirim klassenin longteng ile aynı kaliteye sahip diyorlar
Mouseyide yanıımda taşıyım güzel mantııkgidebiliceğin bir mediamarkt varsa yakınlarda orda steelseries in mouse padlerini kutudan çıkarıp bakabilirsin sonra kutusuna gerikoyarsın ne olcak
![]()
Ozaman klasse pro öneririm kendim kullanıyorum aşırı memnunum90x40
1 Yıldız verenler kokusundan felan rahatsız olmuş koku sıkıntıııısı var mı cidden.(klavye bazı tuşlara 2 kere basıyor fark ettiysenOzaman klasse pro öneririm kendim kullanıyorum aşırı memnunum
Hayır kokusu vesaire yok ben oyle koku almadım1 Yıldız verenler kokusundan felan rahatsız olmuş koku sıkıntıııısı var mı cidden.(klavye bazı tuşlara 2 kere basıyor fark ettiysen)
Hocam ben Klasse Longteng Huoyun kullanıyorum ve gayet de memnunum. Hybrid bir yüzeyi var ne çok yavaş ne de çok hızlı istediğin zaman durdurabiliyorsun mouseu ve desenide çok iyi. Şunu belirteyim Klasse Huoyun replika bir ürün yani normalde Longteng adlı yabancı bir marka üretiyor ve çok kaliteli ve pahalı. Klasse'de bunun güzel bir replikasını yapmayı başarmış.Anladım hocam klasse alacağım büyük ihtimal biraz daha öneri gelsin çekicem direkt.
Anlasmaları olması lazımHocam ben Klasse Longteng Huoyun kullanıyorum ve gayet de memnunum. Hybrid bir yüzeyi var ne çok yavaş ne de çok hızlı istediğin zaman durdurabiliyorsun mouseu ve desenide çok iyi. Şunu belirteyim Klasse Huoyun replika bir ürün yani normalde Longteng adlı yabancı bir marka üretiyor ve çok kaliteli ve pahalı. Klasse'de bunun güzel bir replikasını yapmayı başarmış.