Neler Yeni

Öneri Fps Oyunları İçin Mousepad Önerisi

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ege Çelikçi
Merhaba elimde g pro wireless mousem var elimde dandirik market mousepadi polosmart var daha iyi bir mousepade lazım olduğunu düşünüyorum önerilerinizi bekliyorıum.(Bütçe belirsiz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Sarıca
Steel series qck+ kendim de kullanıyorum gayet güzel başka mousepad kullanamaz oldum çok tırtıklı geliyor elime.

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ege Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steel series qck+ kendim de kullanıyorum gayet güzel başka mousepad kullanamaz oldum çok tırtıklı geliyor elime.
Wraithin mousepadlarini görüp duruyorum nasıl acaba çok merak ediyorum hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Sarıca
Onlar hakkında bilgim yok hiç kullanmadım

Gurkanpiro

80+ Platinum
Boyut olarak nasıl bişey istiyorsun ucuz yollu 48 40 istiyorsan temudan attack shark cm02 önerebilirim klassenin longteng ile aynı kaliteye sahip diyorlar

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe çiçek
gidebiliceğin bir mediamarkt varsa yakınlarda orda steelseries in mouse padlerini kutudan çıkarıp bakabilirsin sonra kutusuna gerikoyarsın ne olcak
:D

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ege Çelikçi
Boyut olarak nasıl bişey istiyorsun ucuz yollu 48 40 istiyorsan temudan attack shark cm02 önerebilirim klassenin longteng ile aynı kaliteye sahip diyorlar
90x40
Mesaj otomatik birleştirildi:

gidebiliceğin bir mediamarkt varsa yakınlarda orda steelseries in mouse padlerini kutudan çıkarıp bakabilirsin sonra kutusuna gerikoyarsın ne olcak
:D
Mouseyide yanıımda taşıyım güzel mantıık :D

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ege Çelikçi
Ozaman klasse pro öneririm kendim kullanıyorum aşırı memnunum
1 Yıldız verenler kokusundan felan rahatsız olmuş koku sıkıntıııısı var mı cidden.(klavye bazı tuşlara 2 kere basıyor fark ettiysen :D)

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yiğit Karakuzu
Anladım hocam klasse alacağım büyük ihtimal biraz daha öneri gelsin çekicem direkt.
Hocam ben Klasse Longteng Huoyun kullanıyorum ve gayet de memnunum. Hybrid bir yüzeyi var ne çok yavaş ne de çok hızlı istediğin zaman durdurabiliyorsun mouseu ve desenide çok iyi. Şunu belirteyim Klasse Huoyun replika bir ürün yani normalde Longteng adlı yabancı bir marka üretiyor ve çok kaliteli ve pahalı. Klasse'de bunun güzel bir replikasını yapmayı başarmış.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam ben Klasse Longteng Huoyun kullanıyorum ve gayet de memnunum. Hybrid bir yüzeyi var ne çok yavaş ne de çok hızlı istediğin zaman durdurabiliyorsun mouseu ve desenide çok iyi. Şunu belirteyim Klasse Huoyun replika bir ürün yani normalde Longteng adlı yabancı bir marka üretiyor ve çok kaliteli ve pahalı. Klasse'de bunun güzel bir replikasını yapmayı başarmış.
Anlasmaları olması lazım

Top Bottom