FURYLEVEL Y1 Klavyem Geldi

Berkayturhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
361
merhaba dostlar biliyorsunuzki uzun bir süredir klavye arayışı içindeydim perşembe günü kararımı verdim ve cuma günü FURYLEVEL Y1 klavyemin siparişini verdim sağolsun faruk abi cumartesi günü kargoya vermiş ve pazartesi günü yani bugün klavye elime ulaştı yaklaşık 1 yıldır fury x kulaklığı kullanıyorum ve fury z mouseda yaklaşık 2 aydır var dedimki herşeyim fury ken neden klavyemde fury olmasın Allah a şükür bugün itibariyle fury setimi tamamlamış oldum ve şuanki deneyimlerim muazzam yakında sizlere incelemesinide paylaşacağım teşekkürler.

1643630645947_1024x642.jpg
1643631741331.jpg

merhaba dostlar biliyorsunuzki uzun bir süredir klavye arayışı içindeydim perşembe günü kararımı verdim ve cuma günü FURYLEVEL Y1 klavyemin siparişini verdim sağolsun faruk abi cumartesi günü kargoya vermiş ve pazartesi günü yani bugün klavye elime ulaştı yaklaşık 1 yıldır fury x kulaklığı kullanıyorum ve fury z mouseda yaklaşık 2 aydır var dedimki herşeyim fury ken neden klavyemde fury olmasın Allah a şükür bugün itibariyle fury setimi tamamlamış oldum ve şuanki deneyimlerim muazzam yakında sizlere incelemesinide paylaşacağım teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
ho. Çok güzel duruyor. Beyazdan asalet akıyor.

Tuş kalitesi nasıl?

Alıntıyı görüntüle
Valla hocam beyazdan rezalet akıyor.
Siz beğendiyseniz gerisi fasa fiso.

Valla hocam beyazdan rezalet akıyor.
Siz beğendiyseniz gerisi fasa fiso.
kamera gerçekten çok kötü gece olduğu zaman güzel fotoğraflarınıda çekeceğim incelemeye veya buraya eklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou hocamda kullanıyordu uzun kullanım deneyimlerinide ondan öğrenebilirsiniz

Son düzenleme:
Hayırlı olsun
teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 2. fotoğrafta yok ama 1. fotoğrafta gözüküyor özel tasarım bir bileklikte çıkıyor oda çok güzel :D

Son düzenleme:
Fena durmuyor hayırlı olsun

Beyaz klavye istiyordum önerir misin?

Fury ürünleri çok tutuldu.
İyi iş yaptı iyi ürünler çıkardı darısı donanım arşivine yok mu @da marka ürünler :)

Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,377
Üyeler
189,438
Son üye
acesa
Geri