Neler Yeni

FURYLEVEL Y1 Klavyem Geldi

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Klavye h.o bro

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Hmm anladım bende de şuan basilix blackshark v2 x var satp ona geçmeyi planlıyorum
hayırlı olsun hocam soracağınız aklınıza takılan bir şey olabilirse sorabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye hoş gözüküyor.Kalite ve fiyat olarak F/p mi bilemem ama görsellik olarak hoş geldiği kesin,Güle Güle kullan.
teşekkürler

teşekkür ederim

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
hayırlı olsun hocam soracağınız aklınıza takılan bir şey olabilirse sorabilirsiniz.

teşekkürler

teşekkür ederim
Yok hocam şuanlık yok ama alacağım zaman sorabilirim

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
merhaba dostlar biliyorsunuzki uzun bir süredir klavye arayışı içindeydim perşembe günü kararımı verdim ve cuma günü FURYLEVEL Y1 klavyemin siparişini verdim sağolsun faruk abi cumartesi günü kargoya vermiş ve pazartesi günü yani bugün klavye elime ulaştı yaklaşık 1 yıldır fury x kulaklığı kullanıyorum ve fury z mouseda yaklaşık 2 aydır var dedimki herşeyim fury ken neden klavyemde fury olmasın Allah a şükür bugün itibariyle fury setimi tamamlamış oldum ve şuanki deneyimlerim muazzam yakında sizlere incelemesinide paylaşacağım teşekkürler.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bu klavye 15 dakika önce radarıma girdi her an sepete ekleyip alabilirim. Ama aklıma bir şey takıldı, galiba klavye biraz yüksek sizce nasıl? avucunuz masaya temas ederken yüksekliği zorluk yaratıyor mu, ağrı vs oluyor mu?

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
Hocam mouse ile ilgili uzun kullanımda karşılaştığınız sorunlar var mı? Mesela şarjı belirli bir seviyenin altına düştükten sonra gecikme sorunları falan oluyor mu? Bir de Fury Z mouse ile ilgili bir konu açtım mouse önerisi gibi o konuya düşüncelerinizi objektif bir biçimde yazarsanız mutlu olurum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam mouse ile ilgili uzun kullanımda karşılaştığınız sorunlar var mı? Mesela şarjı belirli bir seviyenin altına düştükten sonra gecikme sorunları falan oluyor mu? Bir de Fury Z mouse ile ilgili bir konu açtım mouse önerisi gibi o konuya düşüncelerinizi objektif bir biçimde yazarsanız mutlu olurum.
Hayır öyle bir sorun olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,129
Üyeler
160,953
Son üye
erner
Top Bottom