Futbolu sevmiyorum ?

Çok doğal bir durum. Pek sevilecek spor da değil bence.

Futbolu seven oy kullanmasın!

Her g@y bireyde görünür bu durum aSFDASFDFADS çok takma fikirlerine saygı duyuyoruz afsdAFDS
Post automatically merged:

O sırada voleybol bile bilen ben :D
İlkokulda futbol oynamak yerine kızlarla voleybol oynayan kerimcanlardan birisi de sensin demek :)
Profil fotografında ağzın acık ve cıplaksın sanki arkanda birisi var gibi duruyor :)
Ayrıca
çok takma fikirlerine saygı duyuyoruz afsdAFDS

Çok normal bir durum herkes futbol sevecek diye bir şey yok. Ayrıca ben ülkemizde futbolun abartıldığını düşünüyorum.

Bende sevmiyorum maç izlemeyi falanda hiç sevmem.

Sevene de saygı duyarım yani herkes farklıdır.

Bende sevmiyorum

Erkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi :D
Bende sevmiyordum pek 2 3 yıla kadar normal bide sadece 1 kere gittim 10 yasında (Sanırsam Fenerbahce- Kasımpasa(Yada Kayseri idi))

Erkeklerin en iyi bildiği şeylerden bazısı futboldur. En kötü 2-3 bilgileri vardır. Ama benim gram bilgim yok, ve futbolu sevmiyorum. Maçlarıda izlemiyorum. Hiçte maça gitmedim. Normal mi :D
Normal Neden olmasın bir sürü futbol sevmeyen arkadaşım var etrafta

normal

IMG_20230228_134200.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri